" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ασυλία στις συμμορίες της αριστεράς με σφραγίδα της ΝΔ

Είναι πραγματικά διασκεδαστικό αλλά και απόλυτα διδακτικό για τον Ελληνικό Λαό, να βλέπει τους συνέταιρους του αντισυνταγματικού τόξου να προσποιούνται πως μαλώνουν σαν τα κοκόρια, για να εξαπατήσουν τους λίγους πια αδαείς. Το αριστερό παρακράτος της ασυδοσίας και της ασυλίας, ω του θαύματος, ξεμπροστιάστηκε και προ της ανάληψης των ευθυνών του άρχισε τη γνωστή τακτική του κλαψουρίσματος και των κατηγοριών.
Με αφορμή την εισβολή στα γραφεία του πολιτικού γραφείου του υπουργού Ναυτιλίας της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές 47 μελών της αριστερίστικης συμμορίας ΑΡΕΝ, η οποία αποτελεί την επίσημη φοιτητική παράταξη του Σύριζα. Οι λεονταρισμοί των κρατικοδίαιτων μπούληδων της ΑΡΕΝ έγιναν κλαψουρίσματα στη θέα των αστυνομικών, οι οποίοι κλήθηκαν να αποκαταστήσουν την τάξη, εφαρμόζοντας το γράμμα του νόμου. Κατά την πάγια τακτική των εγκληματικών συμμοριών της αριστεράς, οι προσαγωγές ξεσήκωσαν τις διαμαρτυρίες περί «πλήγματος στη δημοκρατία», ενώ στελέχη του Σύριζα και στρατευμένοι δημοσιογράφοι της μαρξιστικής πανούκλας, έσπευσαν να καταγγείλουν την «αστυνομική βία».
Η νεολέρα του Σύριζα δεν έχασε βεβαίως την ευκαιρία να εκδώσει ανακοίνωση, η οποία φέρει τον άκρως «επαναστατικό» και πομπώδη τίτλο «δεν θα εξοικειωθούμε με το θάνατο, δεν θα φοβηθούμε τους ένστολους χρυσαυγίτες»! Δεν θα ασχοληθούμε με αυτό καθ' αυτό το περιεχόμενο του σοβιετικού παραληρήματος των κρατικοδίαιτων κοπρόσκυλων της μαρξιστικής μπουρζουαζίας. Αξίζει όμως να επισημάνουμε την διαφορά αντιμετώπισης από το Καθεστώς, της ασυδοσίας των συμμοριτών της αριστεράς και της νόμιμης πολιτικής δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Ενώ λοιπόν το Καθεστώς, δια των εντολών του αφανούς «πρέσβη του σιωνισμού» Δένδια, απαγορεύει παράνομα τις απόλυτα ειρηνικές και νόμιμες πολιτικές δραστηριότητες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος -φτάνοντας μάλιστα μέχρι του σημείου να προσάγονται Χρυσαυγίτες για διανομή φυλλαδίων- οι κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές συμμορίες της αριστεράς ονομάζουν την εισβολή σε πολιτικά γραφεία και την αναγραφή συνθημάτων σε τοίχους ως «δημοκρατικό δικαίωμα».
Η αριστερά φυσικά, μπορεί όχι μόνο να ισχυρίζεται ότι θέλει αλλά και να πράττει ότι επιθυμεί δίχως καμία συνέπεια. Απολαμβάνει μια πρωτοφανή ασυλία σε όλα τα επίπεδα και υπεύθυνη γι' αυτό δεν είναι βεβαίως η φύσει ανθελληνική αριστερά, αλλά η ψοφοδεής και πατριδοκάπηλη δεξιά, η οποία ανέχεται, ενθαρρύνει και νομιμοποιεί κάθε παράνομη και εγκληματική ενέργεια των μαρξιστών.
Άλλωστε όπως προείπαμε, αριστεροί και δεξιοί από κοινού, εργάζονται παρασκηνιακά, ύπουλα και αντισυνταγματικά προς τη κατεύθυνση της εντατικοποίησης της πολιτικής δίωξης των Ελλήνων Εθνικιστών, φορώντας το μανδύα των «προστατών» της δημοκρατίας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου