" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ( ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ! ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ...


kantor-sam__article 
Ο θλιβερός πρόεδρος της ψοφοδεούς ΝΔ και πρωθυπουργός της εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού έλαβε σήμερα τα 30 αργύρια της υπηρεσίας του στον διεθνή σιωνισμό, η οποία και εκφράστηκε δια των παράνομων πολιτικών διώξεων στον Αρχηγό και σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής!
Τα 30 αργύρια στον Ιούδα της Χούντας του Μνημονίου επιδόθηκαν κατά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου, υπό τη μορφή βράβευσης «για τη συνεισφορά του στη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα». Βεβαίως επί Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά δεν υφίστανται για τον Ελληνικό Λαό ούτε δημοκρατία, ούτε ανθρώπινα δικαιώματα αλλά τούτο είναι ζήτημα ελάσσονος σημασίας μπρος στη βράβευση του πολιτικού νάνου από τα διεθνή αφεντικά.
Η σιωνιστική βράβευση Σαμαρά καταδεικνύει και την πηγή από την οποία εξαπολύθηκε η άθλια πολιτική σκευωρία κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και επιπρόσθετα, τους εντολείς μιας ξενόδουλης κυβέρνησης που περιφρονεί και καταστέλλει τις πολιτικές ελευθερίες του Λαού μας και τα συνταγματικά δικαιώματα εκλεγμένων εκπροσώπων αλλά και πολιτών.
Ενδεικτική της αλαζονείας και της ωμής πολιτικής παρέμβασης του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου, είναι παλαιότερη δήλωση του προέδρου του, Μοσέ Κάντορ, ο οποίος είχε απαιτήσει τα εξής: «Οι νεοναζί κερδίζουν πολλές πολιτικές νίκες και χρησιμοποιούν το δημοκρατικό σύστημα εναντίον των δημοκρατών. Η δημοκρατία πρέπει να αμυνθεί και οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι πρέπει επειγόντως να δημιουργήσουν ένα πλάνο δράσης που θα περιλαμβάνει την δίωξη* των νεοναζιστικών πολιτικών κομμάτων, ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα πριν να είναι πολύ αργά. Ελπίζουμε ότι το ελληνικό μοντέλο που περιλαμβάνει την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης και την άρση της βουλευτικής ασυλίας για το κόμμα της Χρυσής Αυγής θα θεσπιστεί και αλλού στην Ευρώπη ώστε να αποτελέσει την βάση της ανακοπής των κινημάτων.
Επιπρόσθετα πρέπει να έχουμε μια πολυεθνική και διεπιστημονική συζήτηση  σχετικά με το πώς μπορούμε καλύτερα να προστατέψουμε τις δημοκρατίες και τα έθνη μας. Είναι ανάγκη οι ευρωπαίοι ηγέτες και εξειδικευμένοι νομικοί να ενισχύσουν την υπάρχουσα νομοθεσία κατά του μίσους. Επίσης τα σώματα ασφαλείας να ενισχύσουν την επιβολή του νόμου και οι εκπαιδευτικοί να διδάξουν κατά του μίσους, της μισαλλοδοξίας και της ξενοφοβίας στις επόμενες γενιές. Πρέπει να ανακόψουμε την νεοναζιστική ορμή και να αντιστρέψουμε το ρεύμα μίσους που μαστίζει μέρη της Ευρώπης».
Με απλά λόγια, ο σιωνιστής απαιτεί την υιοθέτηση των αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων της αντεθνικής Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά από όλες τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Κατά τ’ άλλα, οι σιωνιστές βραβεύουν τα πολιτικά τους ανδρείκελα για τη συνεισφορά τους στη «δημοκρατία» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα», ακριβώς για το λόγο ότι κατέλυσαν το πολίτευμα και καταπάτησαν τα ανθρώπινα δικαιώματα!
Σίγουρα ο Αντώνης Σαμαράς θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος για την βράβευση από τους εντολείς του, μιας και κατέστησε την Ελλάδα χειρότερη της Ουγκάντας σε πολιτικό και δικαστικό επίπεδο. Διόλου περήφανοι όμως δεν αισθάνονται οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, οι οποίοι ντρέπονται για ένα πρωθυπουργό-μαριονέτα του διεθνούς σιωνισμού και του επιφυλάσσουν ένα πολιτικό μέλλον παρόμοιο με εκείνου του συνεταίρου του στην χούντα του Μνημονίου, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου