" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Οι κομμουνιστές ΕΛΑΣίτες ήταν ρατσιστές! Ο δισέγγονος του Χίτλερ είναι Εβραίος! Φώτο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

goydis1

Συγκλονιστικά τα ντοκουμέντα τα οποία αποκάλυψε ο καθηγητής  Χ. Γούδης στην εκπομπή Μακελειό 4 της Δευτέρας 09.12.13 μέσα από τη συχνότητα του ΖΟΟΜ. Συγκεκριμένα η αφίσα που βλέπεται και στην οποία ένας μελαμψός άντρας φαίνεται να επιτίθεται σε μια λευκή γυναίκα μπροστά στο συγκλονισμένο παιδάκι της, δεν είναι από κάποια ακροδεξιά οργάνωση, αλλά από τους κομμουνιστές! Με λίγα λόγια οι «Πακιστανοί» του σήμερα που σύμφωνα με καταγγελίες «διώκονται» από τη Χρυσή Αυγή, ήταν οι Ινδοί στρατιώτες του 44, των βρετανικών ταγμάτων ασφαλείας που είχαν πάρει μέρος στα Δεκεμβριανά και οι οποίοι είχαν καταφέρει να βγάλουν (σύμφωνα με τα ντοκουμέντα)  όλο το «ρατσιστικό» μένος των μελλών του ΕΑΜ – ΕΛΛΑΣ! Αποτέλεσμα αυτού δεν ήταν άλλο από αυτήν την αφίσα στην οποία οι Ελασίτες προειδοποιούν πως δεν θα δεχθούν να «ατιμωθούν» από τους «αραπάδες» όπως τους αποκαλούσαν, σύμφωνα με τον κ. Γούδη.
goydis3
Στη συνέχεια ο καθηγητής με ένα ακόμα συγκλονιστικό ντοκουμέντο ανέφερε πως ο δισέγγονος του Χίτλερ είναι Εβραίος! Ή τα κόκκαλα του Αδόλφου θα τρίζουν ή η ιστορία έχει παραλείψει να αναφερθεί σε σημαντικά κομμάτια… Το ντοκουμέντο είναι από το γερμανικό περιοδικό  Zeit Magazin το οποίο εκδόθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 2013.
goydis5 goydis4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου