" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Περίεργα παιχνίδια Σύριζα με μεγαλοεργολάβους καναλάρχες

Περίεργα παιχνίδια Σύριζα με μεγαλοεργολάβους καναλάρχες
Μετά τις υπόγειες διεργασίες του Σύριζα με τα διάφορα διεθνή κέντρα εξουσίας, τώρα πλέον ξεκίνησαν και οι απροκάλυπτα δημόσιες διεργασίες σε βαθμό που ο καθένας να μπορεί να αντιληφθεί τον βρώμικο ρόλο αυτού του μορφώματος. (Αυτός είναι ο ορισμός του πολιτικού μορφώματος…)
Είδαμε λοιπόν τον Τσίπρα να μιλάει σε Αμερική και Αγγλία σε όποια “δεξαμενή σκέψης” υποστηρίζει την οικονομική καταστροφή της Πατρίδος μας και ταυτόχρονα να λαμβάνει τις διαταγές για την διακυβέρνηση της χώρας, την οποία του έχουν τάξει ότι θα λάβει αμέσως μόλις πετάξουν στα σκουπίδια τον άχρηστο πλέον Τόνυ (πρωθυπουργός μιας χρήσης θα είναι και ο Άλεξ, όπως όλοι οι υποτακτικοί τους, γι΄ αυτό ας μη χαίρεται τόσο…)
Μετά τα στημένα γεγονότα, με την ΕΡΤ και την πρόταση μομφής, που έγιναν σε συνεννόηση Τσίπρα - Σαμαρά και το άφθονο γέλιο που μας χάρισαν με την αστεία δήθεν κόντρα τους την περασμένη Κυριακή, αυτή την εβδομάδα είδαμε άλλα δύο “περίεργα” γεγονότα.
Την “Αυγή” να είναι χορηγός επικοινωνίας σε συνέδριο της δεξαμενής σκέψης “Levy” (πίσω της βρίσκεται η Morgan Stanley) και, ταυτόχρονα, εκατοντάδες διαφημιστικά μηνύματα της ίδιας εφημερίδας στο  mega channel. Εδώ αρχίζουν τα παράδοξα για όσους δεν έχουν πειστεί ακόμα ότι ο Σύριζα είναι ό,τι πιο άθλια συστημικό διαθέτει το πολιτικό μας σύστημα.
Οι συγκεκριμένες δεξαμενές σκέψης για όσους δεν γνωρίζουν είναι αυτές που χαράσσουν την παγκόσμια πολιτική πίσω από κλειστές πόρτες στη Νέα Υόρκη και στην συνέχεια μέσα από “συνέδρια” τις επιβάλλουν στα πιστά σκυλιά-υπηρέτες τους ανά τον κόσμο. Έτσι, λοιπόν, ήρθαν οι τύποι αυτοί στο Μέγαρο μουσικής, κάλεσαν τον μελλοντικό πρωθυπουργό Τσίπρα και μερικά άλλα “κανίς” τους και τους μετέφεραν τις διαταγές για την διακυβέρνηση της Πατρίδος μας στο άμεσο μέλλον.
Βέβαια οι Συριζαίοι που, πλέον, δε μπορούν ούτε να κρατήσουν τα προσχήματα, έπρεπε να δείξουν καλό χαρακτήρα άμεσα. Ποιοι κάνουν λοιπόν κουμάντο στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια; Εργολάβοι και καναλάρχες. Σε ποιο κανάλι συνυπάρχουν οι μεγαλύτεροι εκπρόσωποί τους; Στο “μεγάλο”. Εκεί λοιπόν έπρεπε να πέσει το χρήμα του Ελληνικού λαού που λαμβάνει ως επιδότηση αυτό το άθλιο κομματίδιο. Τα εκατομμύρια που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τους συμπολίτες μας που πεινάνε “έπρεπε” να πάνε σε αυτούς που θα στηρίξουν την μελλοντική εκλογή του “προέδρου δεκαπενταμελούς” στην πρωθυπουργία της Ελλάδος. Με το αζημίωτο βέβαια
Ποιος θα τους δίνει τα νέα έργα μετά την αλλαγή του Τόνυ από τον Τσίπρα; Αυτός που από την μία τους κατακρίνει για τις άδειες αλλά από την άλλη “λαδώνει” τις μηχανές τους με χιλιάδες σποτάκια που κοστίζουν εκατομμύρια ευρώ.
Μόνο η Χρυσή Αυγή δεν έπρεπε να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση γιατί ήταν η ΜΟΝΗ που την επέστρεφε αυτούσια στον λαό και έτσι χαλούσε το βρώμικο παιχνίδι τους.
Έτσι θα συνεχίζεται το καταστροφικό γαϊτανάκι εναλλαγής εξουσίας με τις νέες εφεδρείες του σάπιου πολιτικού συστήματος που τώρα έχουν το όνομα συριζα μέχρι να έλθει στην εξουσία της Πατρίδος η ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ!

Π.Η.

από : ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου