" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ Ο αντεισαγγελέας Χ.Βουρλιώτης κι ένας γάμος...


Πολλοί φαντάζονται την διαπλοκή μεταξύ των τριών εξουσιών (νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική) να πλέκεται πίσω από κλειστές πόρτες και μισοφωτισμένα δωμάτια.
Υπάρχουν και αυτές οι σκηνές (υπάρχουν και μισοφωτισμένες μεγάλες αίθουσες), αλλά βασικά στην Ελλάδα ο χώρος των κοινωνικών εκδηλώσεων είναι ο χώρος όπου η διαπλοκή των εξουσιών έρχεται στο φως ή εκεί κτίζεται.

Ετσι λοιπόν όπως γράφει και η karfitsa.gr, στην Θεσσαλονίκη ετελέσθη ο γάμος του ειδικού γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνη Οικονόμου,παρόντων κορυφαίων κυβερνητικών, στελεχών όπως: Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά,  η συζύγος και η κόρη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ε.Βενιζέλου, καθώς και πληθώρας κομματικών στελεχών, κυρίως από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης ο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος.

Ξεχώρισε όμως ένας εκλεκτός προσκεκλημένος ο οποίος ήταν εξαιρετικά διαχυτικός με όλους τους λοιπούς κυβερνητικούς προσκεκλημένους: Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, πρώην συμβούλου του υπουργού Δικαιοσύνης των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και αυτουργού του περίφημου "πορίσματος" για τη "σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης!

Και μπορεί να πέρασαν τα χρόνια και ο κάποτε γοητευτικός σύμβουλος να έχει πάρει τα κιλάκια του, όπως φαίνεται και στις φωτό, αλλά δεν έχει παραγραφεί η προηγούμενη ιδιότητά του: Σύμβουλος του υπουργού Δικαιοσύνης των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.
από την στιγμή που είναι έτσι τα πράγματα, θα μπορούσαμε να πούμε πολλά (πάρα πολλά...), αλλά θα μείνουμε σε αυτό που έλεγαν οι Ρωμαίοι: "Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια. Πρέπει να φαίνεται και τίμια". 
 defencenet.gr
 
Ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος, τακτικός συνδαιτυμόνας του γαμπρού Αντώνη Οικονόμου
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς
Ο γενικός γραμματέας Συντονισμού του κυβερνητικού έργου Δημήτρης Βαρτζόπουλος
Ο πρώην βουλευτής Γιώργος Ορφανός
Ο πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ (Φορείς Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) Μιχάλης Γεράνης

 οι φωτογραφίες από : Karfitsa

Σημείωση ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ



Περίεργο, αλλά έχω την εντύπωση ότι η νύφη ( Ελένη Ζαφειρίου, συμβολαιογράφος εκ Θεσσαλονίκης ) είναι η πρώην σύζυγος του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Κων/νου Γκιουλέκα, με τον οποίο χώρισε το 2010 !
 Τελικώς έναν γύρο όλοι έρχονται γύρω - γύρω ...
 Όπως φαίνεται η διαπλοκή έχει πολλά ...πλοκάμια ! Γιατι και ο κουμπάρος είναι στενότατος φίλος του Σαμαρά ο Κ. Χαΐτογλου, ( είχε φιλοξενηθεί σπίτι του, όταν στις αρχές Οκτωβρίου βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα λόγω της κηδείας του θείου του Δ. Ζάννα, παρέα με τον ανωτέρω γαμπρό Οικονόμου ...) Νομίζω πως και ο Χαΐτογλου είναι εβραίος εκ Μ. Ασίας ...
Εφ' όσον λοιπόν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, την πρώην γυναίκα του Γκιουλέκα,  γιατί άραγε κανείς δεν το ανέφερε; 

Διαβάστε:
Ποιός Έλληνας βουλευτής παίρνει διαζύγιο;

Διαζύγιο μετά 25 έτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου