" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ… ΤΟΙΟΥΤΟΙ!


424633_171329453033640_1160044474_n
Σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών ότι η ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ) είχε… προλάβει τον ΣΥΡΙΖΑ καταθέτοντας τροπολογία σε νόμο για την επέκταση του «συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης» και στα «ομόφυλα» ζευγάρια. Μάλιστα, είχαμε αναφερθεί στη… γκρίνια που έπεσε στο παρδαλό συνονθύλευμα, γιατί χάρη στα αργά αντανακλαστικά ορισμένων συντρόφων πρόλαβαν οι δημαραίοι και τους πήραν τη… μπουκιά από το στόμα και προαναγγείλαμε… ρελάνς του ΣΥΡΙΖΑ, για να αποκατασταθεί η… τάξη.
Έτσι κι έγινε! Πρόταση νόμου, λοιπόν, κι όχι απλή τροπολογία, κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την κατοχύρωση του δικαιώματος των… τοιούτων στο σύμφωνο συμβίωσης και την εξομοίωση αυτού με τον πολιτικό γάμο.
Στην αιτιολογική έκθεση της πρότασης νόμου, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής: «η σύναψη γάμου ή συμφώνου συμβίωσης στη χώρα μας, νοείται και επιτρέπεται μόνο μεταξύ ετερόφυλων ζευγαριών. Ως αποτέλεσμα, ένας σημαντικός αριθμός προσώπων αποκλείεται στην Ελλάδα από την άσκηση του συνταγματικώς κατοχυρωμένου δικαιώματος στην ιδιωτική και οικογενειακή ζωή, λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού ή της ταυτότητας φύλου».
Την πρόταση νόμου υπογράφουν 46 (!!!) βουλευτές του συνονθυλεύματος, με πρώτον και καλύτερο τον mister Tsipra. Ώρε κουμπαριές που έχουν να κάνουν τα συντρόφια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου