" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η προκήρυξη των τρομοκρατών για την δολοφονία των συναγωνιστών Γιώργου και Μανώλη . Από την πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες"




Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες» ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη, καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό του Α. Γέροντα, μελών της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου.
Η 18σελιδη προκήρυξη ήταν αποθηκευμένη σε στικάκι USB και ο συντάκτης αναλύει τους λόγους της επίθεσης, ενώ αναφέρει ότι το χτύπημα «έγινε ως αντίποινα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά και άλλα καθάρματα-μέλη του νεοναζιστικού κόμματος».
Στις 16.50 άγνωστος τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο του zougla.gr λέγοντας ότι στο μνημείο των πεσόντων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής υπάρχει ένας φάκελος μέσα στον οποίο βρίσκεται το USB με την προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης της επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Συντάκτης του zougla.gr πήγε στο σημείο και βρήκε τη σακούλα όπου υπήρχε ο φάκελος με το USB. 

zougla.gr

Πατείστε ΕΔΩ όσοι θέλετε να διαβάσετε το πατσαβουρόχαρτο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου