" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΠΟΣΟ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ...!!! ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ, ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ...!!!


Μεταφέρουμε από ενημέρωση του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων:

Μόλις προ ολίγου λάβαμε προφορικά γνώση ότι η περιφερειακή ενότητα Πειραιά και ο Αντιπεριφερειάρχης Στέφανος Χρήστου, μετά από έντονες παρεμβάσεις όπως ισχυρίστηκε, διαφόρων μέσων ενημέρωσης, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να επιτρέψει τη συμμετοχή του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2013 στον Πειραιά, με αιτιολογία ότι προσκαλέσαμε να συμμετάσχουν μαζί μας στο Άγημα και φίλοι μας καταδρομείς και αλεξιπτωτιστές !!!
Στην επιστολή διαμαρτυρίας, που του αποστείλαμε, με την οποία ζητούσαμε και διευκρινίσεις, μας απάντησε εγγράφως εμμένοντας στην άρνησή τουΜετά απ' αυτά η συμμετοχή μας στην παρέλαση αναβάλλεται. Ωστόσο θα τιμήσουμε την ημέρα με όποιο τρόπο καθένας μπορεί. Και θα αποδώσουμε εν καιρώ τα δέοντα σε όλους αυτούς, που βρίσκουν τρόπους να πολεμούν με αθλιότητες κάθε υγιή εκδήλωση του έθνους μας. Χειρότερος τρόπος για τους μικρόψυχους είναι η λήθη και η χλεύη, συνδεόμενη με τον ακτιβισμό της κάλπης. Διαδώστε την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά, για να μάθουν όλοι ποιοί είναι αυτοί που εξακολουθούν να μας κυβερνούν.

Η επιστολή που στείλαμε στον Αντιπεριφερειάρχη είναι η ακόλουθη:


Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου