" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ


thema4
Τρομοκρατική επίθεση δέχθηκαν τα γραφεία του Πρώτου Θέματος πριν από λίγο, από ομάδα 30 περίπου κουκουλοφόρων. Στις αποκλειστικές φωτογραφίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ μπορείτε να δείτε τις ζημιές που προκλήθηκαν, καθώς όμως και τα φυλλάδια – προκηρύξεις που άφησαν πίσω τους οι κουκουλοφόροι...
thema1
thema3
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα "Οι κουκουλοφόροι, αρχικά στράφηκαν κατά των οχημάτων που ήταν σταθμευμένα στο δρόμο και εν συνέχεια άρχισαν να σπάνε τους υαλοπίνακες της εισόδου του κτιρίου και να πετούν μαύρες, κόκκινες και άσπρες μπογιές.
Οι εργαζόμενοι στην είσοδο, με κίνδυνο της ζωής τους, πρόλαβαν και έκλεισαν την είσοδο, και είναι ευτύχημα το γεγονός ότι δεν υπήρξε τραυματισμός από το τυφλό χτύπημα των κουκουλοφόρων.
Η επίθεση διήρκεσε λίγα λεπτά και οι κουκουλοφόροι που ήταν πεζοί τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας πίσω τους φέιγ βολάν στα οποία έγραφαν «ΚΡΑΤΟΣ ΜΜΕ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ. ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ»"
thema2






thema5


διαβάστε ακόμη :

ΕΣΠΑΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

μακελειό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου