" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Να κληθεί άμεσα από τον εισαγγελέα ο Σταυρίδης (ο εκλεκτός του Σαμαρά για το ξεπούλημα του δημοσίου)

Να κληθεί άμεσα από τον εισαγγελέα ο Σταυρίδης (ο εκλεκτός του Σαμαρά για το ξεπούλημα του δημοσίου)
Νέο μεγάλο σκάνδαλο προκάλεσε η συγκυβέρνηση του μνημονίου, αυτή τη φορά μέσω του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Σταυρίδη (που έκανε ταξιδάκια με το lear-jet του Μελισσανίδη, συνοδεία αιθέριων υπάρξεων). Σχετικά με αυτό το μείζον ζήτημα, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:
"Γιατί δεν κλήθηκε ακόμα από τον Εισαγγελέα ο Σταυρίδης; Να κληθούν άμεσα οι Σταυρίδης και Μελισσανίδης από τις εισαγγελικές αρχές και να ακυρωθεί η διαδικασία εξαγοράς του ΟΠΑΠ. Η συγκυβέρνηση έχει πλέον ποινικές ευθύνες για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και σύντομα οι ένοχοι θα πάνε στη φυλακή. Οι Σαμαράς και Στουρνάρας, που είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για αυτά τα εγκλήματα, θα δώσουν λόγο στην ελληνική Δικαιοσύνη, όση κάλυψη και αν τους παρέχουν οι ξένοι δυνάστες της χώρας".
Στο θέμα αναφέρθηκε και η έγκυρη ιστοσελίδα defencenet, παρομοιάζοντας τους άθλιους της κυβέρνησης Σαμαρά, με τους άθλιους του Ανδρέα Παπανδρέου, που τα έπιαναν από παντού και βύθισαν την Ελλάδα στο χάος. Από την εποχή της περίφημης ρήσης του Ανδρέα Παπανδρέου το 1987 για τον τότε διοικητή της ΔΕΗ, Μαυράκη, ο οποίος είχε ενθυλακώσει 600 εκατ. δραχμές της εποχής για μία σύμβαση ότι "Είπαμε να κάνει και ένα δώρο στον εαυτό του αλλά όχι και 600 εκατομμύρια", η πολιτική ζωή του τόπου πήρε τον δρόμο χωρίς επιστροφή.
Η χθεσινή αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και προσωπική επιλογή των Σαμαρά και Στουρνάρα, Στέλιος Σταυρίδης, ταξίδεψε στην Κεφαλλονιά για διακοπές με το lear jet του έχοντας στενές σχέσεις με το κόμμα της ΝΔ και νικητή του διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ για την απόκτηση του ΟΠΑΠ, Δημήτρη Μελισσανίδη, απλά επιβεβαίωσε το σκεπτικό του Ανδρέα Παπανδρέου, το οποίο παραφρασμένο εν προκειμένω θα μπορούσε να είναι: "Είπε η που...να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει".
Αν συνδυαστεί με την παρουσία καλλίγραμμης ξανθιάς δίπλα στον Στέλλιο Σταυρίδη, τότε νομίζουμε ότι η παράφραση ταιριάζει απόλυτα στο όλο σκηνικό. Το ζήτημα είναι "Πού πάμε;" και αν έχουμε περιθώρια επίδειξης στενών σχέσεων διαπλοκής (κατοχικής...) κυβέρνησης με την εγχώρια διαπλοκή, ενώ η χώρα έχει εκχωρήσει εθνική κυριαρχία σε όλα τα επίπεδα.

Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου