" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΠΑΤΡΙΔΟΛΑΤΡΩΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΣΛΑΒΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ, ΣΤΟ ΑΓΙΟΝΟΡΙ. - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ !!!




Το Σάββατο 17 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Αγιονόρι Κορινθίας, το ετήσιο μνημόσυνο των σφαγιασθέντων υπό των Σλαβοκομμουνιστοσυμμοριτών, Ελλήνων Πατριδολατρών. Η επιμνημόσυνη δέησις ήτο σεμνή και όπως αρμόζει στις περιστάσεις. Οι μνήμες που ζωντάνεψαν μέσα από τους λόγους που εκφωνήθηκαν και από τις μαρτυρίες που διαβάστηκαν από τα απομνημονεύματα των δύο διασωθέντων από την μεγάλη σφαγή, ήρθαν να φέρουν στο σημερινό βίο μας τις μαύρες και σκοτεινές ημέρες που έσπειραν για αρκετά χρόνια εκείνα τα ανθρωποειδή όντα ! Συναισθήματα έντονα που έρχονται να ζωντανέψουν στα χρόνια που βιώνουμε μια νέα επίθεση από τα όντα αυτά, τα οποία προφανώς βλέπουν ότι όντες στα τελευταία τους "τινάγματα" βγάζουν όλη την χολή τους κατά των Ελλήνων, κατά της Ελλάδος ! 
 Όμως οι Έλληνες γνωρίζουμε πως σε κάθε αγώνα ο σκοπός ο Ιερός που προασπίζει τους Βωμούς και τις Εστίες, το μεγαλείο της Πατρίδος θα είναι το όραμα που θα οδηγεί την ψυχή μας εις τους αιώνες χωρίς να μας πτοεί τίποτα και κανείς... ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ !

Ακούστε την ηχητική ανάγνωση των μαρτυριών των διασωθέντων από τις σφαγές στο Αγιονόρι. Την ανάγνωση πραγματοποιεί ο Αλέξανδρος Αναστασίου Τσούμπας, ο διοργανωτής του ετησίου μνημοσύνου στο Αγιονόρι Κορινθίας. 






ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ

1 σχόλιο: