" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ο ΑΘΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ TSIPRAS «ΒΑΦΤΙΖΕΙ» ΤΟ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ – ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ «ΕΡΝΕΣΤΟ» ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ… ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ


«Πολιτική» βάφτιση, αλλιώς «ονοματοδοσία» θα κάνει ο άθεος (αμερικανο)κομμουνιστής… κομμαντάντε Tsipras στον μικρό του γιό. 

Η τελετή θα γίνει την Κυριακή 23 Ιουνίου στο δημαρχείο της Αίγινας και ο πιτσιρικάς θα έχει δυο ονόματα: Ορφέας – Ερνέστο. Από πού προκύπτει το «Ερνέστο»; Ήταν το μικρό όνομα του… Τσε Γκεβάρα: Ερνέστο Τσε Γκεβάρα!

Να σημειώσουμε πως ο άθεος Tsipras δεν είναι παντρεμένος με θρησκευτικό γάμο, αλλά έχουν υπογράψει με τη «γυναίκα» του σύμφωνο συμβίωσης, ενώ με τον ίδιο τρόπο (ονοματοδοσία) έχει «βαφτίσει» και το πρώτο του παιδί.
Η ονοματοδοσία είναι μία δήλωση που κάνουν από κοινού οι δύο γονείς και καταχωρείται με τη ληξιαρχική πράξη γέννησης. Αν μόνο ο ένας γονιός είναι σε θέση να κάνει αυτή τη δήλωση, χρειάζεται απαραίτητα και την έγγραφη εξουσιοδότηση του άλλου, θεωρημένη νόμιμα για το γνήσιο της υπογραφής του. Σ’ αυτή θα πρέπει να αναφέρεται το κύριο όνομα που θέλουν οι δύο γονείς να δώσουν στο παιδί τους.
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τους μετρημένους στα δάκτυλα μητροπολίτες που έχουν… ανακαλύψει ότι οι χρυσαυγίτες τάχα δεν είναι χριστιανοί: Σισανίου Παύλε, Μεσσηνίας Χρυσόστομε κ.λπ., καταγγείλτε και τον mister Tsipra αν τολμάτε!



Από ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ :  Αλήθεια πρός τι ο τόσος θαυμασμός προς τον Τσε Γκεβάρα; Διαβάτε ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου