" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ! ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ( βίντεο)


Συρία Έσφαξαν γυναίκες και παιδιά επειδή ήταν «άπιστοι» Μετά την σφαγή ενός ολοκλήρου χωριού στην Συρία ( ΑL DUVAIR) νέα θηριωδία ήρθε να ρίξει το μαύρο πέπλο του θανάτου πάνω στην δοκιμαζόμενη από την μανία των ισλαμοφασιστών ανταρτών, που στηρίζονται από την "πολιτισμένη"δύση -και το συνταγματικό τόξο των πολιτικάντηδων της ελλαδικής-Συρία ! Συγκεκριμένα η επίθεση -ΣΦΑΓΗ- σημειώθηκε στο χωριό Ατλά, στην βορειοανατολική επαρχία Ντέϊρ Άλ Ζόρ. Ανάμεσα στους νεκρούς υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά, ηλικιωμένοι και γυναίκες, όπως μεταδίδουν τα Συριακά μέσα ενημέρωσης. 
Η νέα αυτή θηριωδία είναι "κατόρθωμα" του μετώπου Άλ Νούσρα που μαζί με τους ισλαμοφασίστες ( και τους μισθοφόρους της Δύσης) αντάρτες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) και έμμεσα την Άλ Κάϊντα που ευθύνεται για πολλά εγκλήματα στην Συρία. 
Η σφαγή έγινε γνωστή διεθνώς ( σε αντίθεση με αυτήν της ΑL DUVAIR) από τους ίδιους τους ισλαμοφασίστες που ανέβασαν βίντεο στο διαδίκτυο όπου πανηγύριζαν πάνω από τα πτώματα των αμάχων άτυχων κατοίκων, για την εξολόθρευση των "απίστων" όπως λένε !
Βέβαια δεν περιμένει κανείς από τα σιωνοκρατούμενα και από τους ίδιους τους σιώνες κατασκευασμένα διάφορα "παρατηρητήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων" να πούν την αλήθεια και να καταδικάσουν ! Απλά ανέφερε ένα από αυτά και συγκεκριμένα το προσκείμενο στη συριακή αντιπολίτευση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με έδρα το Λονδίνο,ότι κσκοτώθηκαν 60 σιίτες κατά την διἀρκεια "μάχης", χωρίς να γίνει καμιά νύξη περί δολοφονίας γυναικοπαίδων !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου