" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η "ΔΕΞΙΑ" ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΗΛΙΚΙΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ



σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κλασική περίπτωση μεταπήδησης από τον σιωνιστικό κομμουνισμό στον σιωνιστικό καπιταλισμό. Στην Ελλάδα το έχουμε δει πολλάκις...


Κάποιοι στην Ελλάδα την αποκαλούν… «ναζίστρια», «διάδοχο του Χίτλερ» κ.τ.λ., την εμφανίζουν –με τη βοήθεια του μοντάζ- ντυμένη με ναζιστικές στολές, μέχρι και… μουστάκια α λα Χίτλερ της ζωγραφίζουν! Κι όμως, η φράου είναι αποδεδειγμένα κομμουνίστρια και ορφανό της Στάζι!

Μιλάμε βέβαια για την (αντιπαθέστατη) φράου Μέρκελ, το σκοτεινό κομμουνιστικό παρελθόν της οποίας βγαίνει σιγά-σιγά στο φως! Έτσι, η εφημερίδα Bild, σε αποκαλυπτικό δημοσίευμά της με τίτλο: «Αυτή η νεαρή γυναίκα είναι σήμερα η καγκελάριος», παραθέτει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το  κατακόκκινο παρελθόν της καγκελαρίου. Και βέβαια, η φωτογραφία είναι πραγματική κι όχι… μονταρισμένη. Η φωτογραφία είναι βγαλμένη το 1972, και διακρίνεται περιχαρής η Μέρκελ, σε ηλικία 17 ετών, να φοράει τη στολή και το πηλίκιο της κομμουνιστικής πολιτοφυλακής της πρώην Ανατολικής Γερμανίας (DDR), έχοντας στο πλάι της έναν αξιωματικό του «Κόκκινου Στρατού» και εκπαιδευτή των νεαρών κοριτσιών. Αυτή, λοιπόν, η κομμουνίστρια- σαδίστρια (και ουχί… ναζίστρια), είναι που πίνει το αίμα του ελληνικού λαού με το καλαμάκι, κατά παραγγελίαν των αφεντικών της, των διεθνών τοκογλύφων. Αυτό μόνο μια φανατισμένη και αμετανόητη κομμουνίστρια θα μπορούσε να το κάνει!

(ΥΓ): Παρατηρούμε τελευταία ότι το ροπαλοφόρο τραμπουκαριό του ΚΚΕ έχει μπει στην… πρωτοπορία του «αντιφασιστικού» αγώνα, δηλαδή των παρακρατικών επιθέσεων. Προφανώς, τους το ζήτησε ως… χάρη η κόκκινη Μέρκελ, στο όνομα των… κοινών τους αγώνων!


πηγή
 http://paspartoy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου