" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΡΩΣΣΙΑ – Ε ΡΕ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!



GAYΤην ίδια ώρα που στη συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη κάποιοι ετοιμάζονται για την παρέλαση της ανωμαλίας και της ξετσιπωσιάς (το αγγλιστί λεγόμενον «Gay Parade») και ο δήμαρχος της πόλεως δηλώνει πως «αποτελεί τιμή για την πόλη» (ενώ αντιθέτως θεωρεί πως «η Χρυσή Αυγή είναι ντροπή), και που προωθείται νέος «αντιρατσιστικός» νόμος (του αίσχους…), σε άλλες χώρες της Ευρώπης που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν παρόμοιες εκφυλιστικές καταστάσεις, ο λαός αντιδρά και επιβάλλει την άποψή του.

Στην Ουκρανία, λοιπόν, που πιέζεται από την Ε.Ε. με χαλάρωση της διαδικασίας χορήγησης βίζας στους πολίτες της, με αντάλλαγμα να νομοθετήσει «υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων», χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν έξω από το κοινοβούλιο της χώρας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο «κατά των διακρίσεων σε βάρος των ομοφυλοφίλων», η συζήτηση του οποίου ωστόσο αναβλήθηκε επ’ αόριστον. Κατόπιν πιέσεων από τις Βρυξέλλες, το ουκρανικό κοινοβούλιο επρόκειτο να συζητήσει το νόμο για την κατάργηση των διακρίσεων σε βάρος των κίναιδων, ιδίως όσον αφορά τις προσλήψεις εργαζομένων. 
Οι διαδηλωτές κρατούσαν αφίσες και πλακάτ με συνθήματα όπως «Ντροπή στους πολιτικούς που υποστηρίζουν τις σεξουαλικές διαστροφές», «Όχι στην ομοφυλοφιλία στην Ουκρανία» και «Προστατεύστε την οικογένεια και τα παιδιά».  
Σε άλλη διαδήλωση, έξω από το δημαρχείο της πρωτεύουσας, οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν να απαγορευτούν οι «παρελάσεις ομοφυλοφίλων» στην Ουκρανία.  
Πάντως, πέρσι η προσπάθεια οργάνωσης μιας τέτοιας παρέλασης απέτυχε καθώς την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε μια ογκώδης αντιδιαδήλωση.  

Επίσης, λίαν συντόμως, το ουκρανικό κοινοβούλιο σχεδιάζει να συζητήσει ένα άλλο νομοσχέδιο που, όπως και στη Ρωσία, θα απαγορεύει την «ομοφυλοφιλική προπαγάνδα» και το οποίο έχει δεχτεί σφοδρές επικρίσεις από τους εν Ε.Ε. προπαγανδιστές του εκφυλισμού.
Στην δε Ρωσσία, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Independent, «δεν υπάρχουν προσωπικότητες στον αθλητισμό, στον πολιτισμό ή την πολιτική που να δηλώνουν ανοιχτά ότι είναι γκέι», πράγμα που δυσκολεύει την προπαγάνδα της ανωμαλίας. Παράλληλα, μόνο το 16% των Ρώσων πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι «φυσιολογική», ενώ πάνω από τους μισούς ερωτηθέντες πιστεύουν πως οι κίναιδοι χρειάζονται «θεραπεία».

(ΥΓ) 1: Προφανώς, οι «διακρίσεις» κατά των κιναίδων στις χώρες αυτές, είναι κληρονομιά της σοβιετικής εποχής (να κι ένα καλό!). Οι εδώ ζηλωτές του κομμουνισμού, γιατί άραγε κόπτονται για τα αντίθετα; 

 ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου