" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΕΣΕΙΣ κ.κ. ΤΟΥ ΠΡΟ ΠΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;

pipinoykafeneio
Η ανακοίνωση με την φωτογραφία όπως αναρτήθηκε μέσα από την σελίδα των αντιεξουσιαστών:
Στις 16/05 ομάδα συντρόφων έσπασε την πρόσοψη καφενείου επί της οδού Πιπίνου στον Άγιο Παντελεήμονα, ως ελάχιστη πράξη επίθεσης και αλληλεγγύης.
Πράξη επίθεσης για τις ρατσιστικές, εμετικές δηλώσεις σε βίντεο που γυρίστηκε στον χώρο αυτό και προβλήθηκε σε ειδησεογραφικά κανάλια. Επίσης, λειτούργησε και λειτουργεί ως σημείο αναφοράς και συγκέντρωσης ντόπιων χρυσαυγιτών (τύπου Βούλδη) και λοιπων εθνικιστικών αποβρασμάτων.
Πράξη αλληλεγγύης προς τους μετανάστες της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι συχνά δέχονται επιθέσεις φασιστών, υποστηριζόμενες από ένστολους.
Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές, πως όποιος φιλοξενεί, ανέχεται και συνεργάζεται με τέτοιου τύπου καθάρματα, να είναι έτοιμος για το κόστος των επιλογών του.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

 Έγραψαν στην σελίδα τους τα γνωστά αναρχοάπλυτα. 

ΑΠΟΡΙΑ : Η αστυνομία τι κάνει; Ο  υπ. ΠΡΟΠΟ Δένδιας πώς το αντιμετωπίζει αυτό; Δηλαδή πρωτίστως έχουμε ομολογία τελέσεως ποινικού αδικήματος και δευτερευόντως μια ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ακόμη και για την ζωή ανθρώπων που απλώς τυχαίνει να έχουν διαφορετικές ιδεολογικές απόψεις ! 
Από την μια η υιοθέτηση των ΓΚΟΥΛΑΓΚ από τον Τσίπρα ( αυτό σημαίνει το χειροκρότημα στα λεγόμενα του πνευματικού του πατερούλη) από την άλλη οι απειλές των αναρχοάπλυτων για κάθε άνθρωπο που έχει αντίθετες ιδεολογίες, και να μην " κουνιέται φύλλο" από την πλευρά της αστυνομίας, του Εισαγγελέα ή του ΠροΠο Δένδια...
Λοιπόν επειδή έχω πάρει ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ και φαντάζομαι πως ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ το ίδιο ακριβώς αισθάνονται, αρχίζω να ψυλιάζομαι πως όλα τούτα επίτηδες γίνονται τόσο χοντροκομμένα και τραβηγμένα ώστε να ωθήσουν τα πράγματα στα άκρα...
Γιατί δεν μπορεί να έχουμε φτάσει οι Έλληνες  στα χειρότερα επίπεδα βίωσης ( από κάθε άποψη) και να έχουμε όλα αυτά τα ΥΠΟΠΤΑ όντα να δρούν κατ' αυτόν τον τρόπο... Δεν μπορεί να βγαίνουν στα ίσια και να μας πετούν στα μούτρα " εμείς γουστάρουμε του λαθρομετανάστες και εσάς σας έχουμε για πέταμα" ...
Δεν μπορεί κάτι άλλο ζητούν και σίγουρα κάτι άλλο πέραν της εθνικής μας υποστάσεως  εξυπηρετούν ...
Λοιπόν να αναλάβετε τις ευθύνες σας κ.κ. της Εισαγγελίας , ποινικό αδίκημα έχουν επιτελέσει και το ομολογούν ευθέως και δια φωτογραφίας ( άλλωστε είναι πανεύκολο να τους βρείτε), της αστυνομίας και του υπουργείου ΠΡΟΠΟ που άλλωστε αυτή είναι και η σημασία της υπάρξεώς του ( προστασία του Πολίτη) αφού ευθέως ΑΠΕΙΛΟΥΝ Έλληνες πολίτες προφανώς ακόμη και για την ίδια τους την ζωή. Αναλάβετε τις ευθύνες σας, ΤΩΡΑ ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου