" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΕΤΣΙ ΛΑΔΩΝΕ Η SIEMENS ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!


ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΑΛΛΑ Η...SIEMENS ΜΕΝΕΙ!

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Το ότι η Siemens λάδωνε επί χρόνια τα γρανάζια της μηχανής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ , το γνωρίζουν πλέον οι πάντες. Τα δυο κόμματα εξουσίας οδήγησαν τον τόπο στη σημερινή καταστροφή και τα τελευταία 3 χρόνια έχουν φέρει την εξαθλίωση στις ελληνικές οικογένειες, επειδή βάζουν τον κόσμο να πληρώνει τα δικά τους πολιτικά εγκλήματα.
Τις τελευταίες εβδομάδες, η «Ε.Ω. της Κυριακής» με συνεχείς αποκαλύψεις φέρνει στην επιφάνεια το μεγάλο σκάνδαλο Siemens-Intracom που έσυρε στο άρμα και τις ορέξεις του ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Η γερμανική εταιρεία Siemens διείσδυσε στην κρατική μηχανή και επί χρόνια λειτουργούσε με σχέδιο που αποσκοπούσε στο να διατηρεί ένα είδος… ερωτικής σχέσης με τους πολιτικούς μας ταγούς. Οι συμβάσεις που είχε πραγματοποιήσει η Siemens με το Δημόσιο στον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, τον ΟΣΕ, στη σηματοδότηση των δρόμων, σε νοσοκομεία, στο Μετρό, γέμιζαν με εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία της γερμανικής εταιρείας. Και η ίδια, θέλοντας προφανώς να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχεια της συνεργασίας της με το Δημόσιο ή να εκφράσει τις ευχαριστίες της για τον… ερωτικό δεσμό της με το κράτος, έστελνε ατελείωτα δωράκια στους εκπροσώπους μας πολιτικούς! Σε όλη την πολιτική ηγεσία του τόπου. Και οι πολιτικοί μας φωστήρες τα αποδέχονταν όλα. Δεν βρήκαμε κανέναν πολιτικό να έχει επιστρέψει στη Siemens ως απαράδεκτα τα δωράκια της. Εκτός κι αν μας διαψεύσουν. Το ότι τα αποδέχονταν, προφανώς κάτι σημαίνει. Ας μας το εξηγήσουν λοιπόν οι ίδιοι οι πολιτικοί μας ταγοί. Ας δώσουν οι ηγήτορες μια απάντηση στο λαό, για το τι σημαίνουν όλα αυτά τα συνεχή δώρα που πηγαινοέρχονταν στα πολιτικά γραφεία Πρωθυπουργών, υπουργών, διευθυντών κομμάτων ή ακόμη και στα σπίτια τους.  Γιατί τα αποδέχονταν; Δεν είναι ντροπή για το πολιτικό σύστημα;
Ιδού λοιπόν τα ντοκουμέντα:
 SIEMENS ΣΕ ΚΩΝ/ΝΟ ΣΗΜΙΤΗ (Πρωθυπουργός της Ελλάδος 1996-2004)

Τα δωράκια (ποτά-τρόφιμα-δώρα) εστάλησαν προς τον κ. Σημίτη με το υπ. Αριθμ. 66081 Δελτίο Αποστολής στις 22/5/2006 στην οδό Ακαδημίας 35. Το 2006 ο κ. Σημίτης δεν ήταν Πρωθυπουργός, είχε παραδώσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στον κ. Παπανδρέου.




SIEMENS ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Πρωθυπουργός της Ελλάδος 2009-2011)
 

Τα δωράκια (ποτά-δώρα) εστάλησαν προς τον κ. Παπανδρέου με το υπ. Αριθμ. 37447 Δελτίο Αποστολής στις 23/4/2007 στα τότε γραφεία του ΠΑΣΟΚ Χ. Τρικούπη 50. Ο κ. Παπανδρέου τότε προαλειφόταν για Πρωθυπουργός. Δύο χρόνια μετά ήρθε για να οδηγήσει τη χώρα στα νύχια του ΔΝΤ και της Μέρκελ.

SIEMENS ΣΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ (τωρινός Πρωθυπουργός της Ελλάδος)

Τα δωράκια (ποτά-δώρα) εστάλησαν προς τον κ. Σαμαρά με το υπ. Αριθμ. 37866 Δελτίο Αποστολής στις 29/12/2005 στην οδό Μπενάκη 34-στη Κηφισιά. Ο κ. Σαμαράς τότε ήταν ευρωβουλευτής της ΝΔ. Για τον κ. Σαμαρά έχουμε δημοσιεύσει και άλλες αποστολές δώρων της Siemens προς αυτόν.

Διαβάστε την συνέχεια των ...δώρων των γερμαναράδων της SIEMENS   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου