" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ ΣΕΛΟΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, "ΧΑΡΙΖΕΙ" ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ !!!

Είπε στην σημερινή εκπομπή του ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφερόμενος στην πρόκληση της Βουλγαρίας με τον χάρτη όπου περιλαμβάνονταν ελληνικά εδάφη, πως η πρόταση του κόμματός του ( την οποία είχε εκφράσει και σε παλαιότερη επίσκεψή του στην βόρεια γείτονα) είναι να δοθεί ένα μέρος της Μακεδονίας ως διέξοδος στο Αιγαίο, στην Βουλγαρία, όπου θα μπορεί να έχει και λιμάνι και σε αντάλλαγμα να μας δοθεί εμάς ένα αντίστοιχο κομμάτι με διέξοδο στην Μαύρη θάλασσα !!!

Βρε, τι ακούμε αλήθεια !!!
Προσπαθούσα να καταλάβω αν αστειεύεται ή σοβαρολογεί, αλλά όταν είδα με πόση λεπτομέρεια εξηγούσε το "θετικό" της υποθέσεως αντελήφθην πως όχι απλά σοβαρολογούσε αλλά συνάμα κόμπαζε για την ΥΠΕΡΟΧΗ, ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ και άκρως ΠΟΛΙΤΙΚΗ αυτή του πρόταση που θα είχε άπειρα ωφέλη για την χώρα μας !!!

Για κοιτάτε που δεν έλλειψαν τελικά οι κληρονόμοι της "λογικής" του Μπενί Σελόν ( Ελευθέριου Βενιζέλου) που εξυπηρετώντας τις ξένες δυνάμεις ( Αγγλία- Γαλλία -Ρωσία, ΑΝΤ ΑΝΤ) για να βάλλουν την ουδέτερη Βουλγαρία στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ΔΙΕΤΑΞΑΝ τον Βενιζέλο να χαρίσει ελληνικά εδάφη ως δέλεαρ στην Βουλγαρία !!! 
Και η πρότασή του ήταν για Σέρρες, Δράμα, Καβάλα και την ενδοχώρα !!! Η διαφορά με τον σημερινό αστείο τύπο ( Καρατζαφέρη, που έχει αυτό το ηλίθιο κανάλι - α, ρε Μητσοτάκη εσυ και τα "δωράκια" σου-) η διαφορά λοιπόν είναι πως ο Βενιζέλος ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ενώ ο Καρατζαφέρης ζητά κομμάτι της γείτονος με διέξοδο στην Μαύρη θάλασσα !!! 
Δώστα ΟΛΑ λοιπόν, από Αιγαίο, πετρέλαια και ότι άλλο ακόμη πάει πακέτο με το κομμάτι της Ελλάδος που θα ήθελες να παραχωρήσεις ( ελέω των Ελλήνων των περιοχών αυτών που επειδή σου γούσταρε εσένα θέλεις να τους κάνεις Βούλγαρους !!!)


Τι να πω  ! ! ! 
Η λογική του ενδοτισμού, της παραχώρησης, της ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ μπροστά στις ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ διεκδικήσεις των γειτόνων μας ( Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Τουρκία) είναι αυτή !!! Εκείνοι διεκδικούν και εμείς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ !!! 
Βρε, Καρατζαφέρη ( αν και είναι αστείο να ασχολούμε με το 0, 5 % , τέλος πάντων το κάνω γιατι υπάρχουν ακόμοι κάποιοι που τον ...πιστεύουν !!!) , ωρέ Καρατζαφέρη που τα σκέφτεσαι όλα αυτά; Και στο φινάλε ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ από τους λοιπούς καραγκιοζοπολιτικούς που μας κυβερνούν και έχουν κάνει τον ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ και την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ; !!!

Άντε μεσημεριάτικα και με ...έφτιαξες...
Άκου να παρακαλάω τους γύφτους για εδάφη που ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝΗΚΑΝ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου