" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ω! Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ; !!! ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ' ΑΥΤΟ !!!



Την προηγουμένη Παρασκευή η εφημερίδα τα ΝΕΑ φιλοξένησε ένα άρθρο κάποιας κυρίας Χαριτίνης Καρακωστάκη η οποία βέβαια δεν θα παρέλειπε να δηλώσει και τις ανάλογες "περγαμηνές" της " πολιτική επιστήμων, υποψήφια διδάκτωρ Κοινωνιολογίας στο  École des hautes études en sciences sociales Paris" !
Ω ! Ναι, θαμπωθήκαμε κυρία Χαριτίνη ! Ώστε είστε υποψήφια διδάκτωρ στο εν λόγω της γνωστής και μη εξαιρετέας χώρας; ( Όλα τα "καλά" φρούτα κατά ιστορικές περιόδους, από εκεί μας έχουν λάχει, ή ακόμη εκεί καταφεύγουν "αυτοεξωρούμενα" λειτουργώντας ως μεγάλοι ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ( από τον Ελευθέριο Μπένι-Σελόν ώχ συγγνώμη Βενιζέλο ήθελα να γράψω, έως τον Κιουπκιοΐτη Κωνσταντίνο Καραμανλή- ναι, τον "ευνοούμενο" του Λάμπρου Ευταξία...) 
Λοιπόν η εν λόγω κυρία Καρακωστάκη με το σπάνιο όνομα Χαριτίνη ( θα δείτε παρακάτω γιατί σπάνιο) κάνει μια εις βάθος ανάλυση του γιατί ΠΡΕΠΕΙ και η καθυστερημένη Ελλάδα να αναγνωρίσει επιτέλους το δικαίωμα στους ανώμαλους ώχ συγγνώμη ήθελα να γράψω με ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις συνανθρώπους μας να μπορούν να έρχονται εις γάμου κοινωνίαν !!! 
Δεν θα μπω σε καμιά περίπτωση στην λογική να εξηγήσω στην κυρία Χαριτίνη για ποιόν λόγο η ΦΥΣΗ γνωρίζει πολύ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από την ίδια τι είναι ορθό και τι όχι, αλλά θα της θυμίσω και μια πρόσφατη και ΆΚΡΩΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ενός ζευγαριού ομοφυλοφίλων που κακοποιούσαν τα υιοθετημένα τους παιδιά ( 9 παρακαλώ! ) ΕΔΩ διαβάστε σχετικά.
Δεν μένω όμως εκεί αλλά θα προχωρήσω λίγο πιο πέρα αφού η κυρία Καρακωστάκη Χαριτίνη μας θεωρεί καθυστερημένους ως χώρα . Το πιο πέρα τι σημαίνει; Σημαίνει ότι με λίγο μυαλό και ακόμη λιγότερη λογική θα μπορούσε ο πάς ένας να αναρωτηθεί Γιατί υπάρχει τέτοια αύξηση των ομοφυλοφίλων τα τελευταία 30 χρόνια; Γιατί υπάρχει τέτοια ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ αύξηση των ναρκομανών, των ειδεχθέντων εγκλημάτων, αύξηση των παιδεραστών και παιδοφίλων, της πορνείας, σωματεμπορίας κλπ,κλπ... 
Μήπως είναι αυτό απόρροια του σύγχρονου "πολιτισμού" ; Γιατι αν προσέξει κανείς όλες οι παραπάνω κατηγορίες βρίσκουν γόνιμο έδαφος να αναπτυχθούν σε κοινωνίες "προοδευτικές" και όπως λέει και ένας φίλος μου "σε πολύ εξελιγμένες κοινωνίες" !!!
Βλέπετε η εξέλιξη; !!! 
Για να μην μακρηγορώ, και επειδή θα διαβάσετε παρακάτω και μια επιστολή εξ' αφορμής του δημοσιεύματος της κ. Χαριτίνης, από μια άλλη Χαριτίνη δηλαδή μια συνονόματη η οποία λόγω της σπανιότητος του ονόματος έ, δεν κολακεύτηκε και ιδιαίτερα από το άρθρο της εν λόγω υποψήφιας διδάκτορος Κοινωνιολογίας στο École des hautes études en sciences sociales Paris"!!! Και τέλος-τέλος κυρία Χαριτίνη Καρακώστα εγώ θέλω να ζω σε μια χώρα όπου η οικογένεια θα είναι οικογένεια με Πατέρα και Μητέρα, που θαμπορώ να κυκλοφορώ στον δρόμο μετά το σούρουπο άφοβα, θα κοιμάμαι επίσης τις νύκτες χωρίς τον φόβο κάποιου που θα μπουκάρει για έστω ένα 10ευρο για την δόση του αλλά ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ σε μια χώρα που τα παιδιά μας δεν θα έχουν ΠΡΩΤΥΠΑ ομοφυλόφιλους και λεσβίες ή τρανς ( όπως τους λέτε). 
Δεν θα σας ευχηθώ να πετύχετε την θέση στο Παρίσι, ΟΧΙ δεν θα το κάνω, για έναν λόγο : ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ... ( για σκεφτείτε το...) 

ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ…



Από μια άλλη Χαριτίνη, η οποία διαμαρτύρεται έντονα, καθ’ ότι Ελληνίδα και ορθόδοξη, βλέποντας τα όσα έχεις γράψει περί της ομοφυλοφιλίας και του δικαιώματος στην «γάμου κοινωνία» του αδελφάτου θηλυκού ή αρσενικού και των τρανσέξουαλ.
Ομολογώ πως βλέποντας το κείμενό σου στα ΝΕΑ ντράπηκα γιατί έπειτα από πολύ καιρό είδα το σπάνιο όνομα μου να κόπτεται για τα δικαιώματα των ανωμάλων.
Όλο αυτό το συνονθύλευμα προσβάλλει την δημιουργία.
Ο δημιουργός προέβλεψε την διαιώνιση του ανθρωπίνου γένους, όπως και των κατωτέρων δημιουργημάτων της ζωικής πανίδας.
Είμαι λογικός άνθρωπος και όσο κι αν προσπάθησα να κατανοήσω αυτήν την ανωμαλία δεν τα κατάφερα.
Θεώρησες πως όλο αυτό το εκτρεπόμενο από την ομαλότητα πλήθος σίγουρα θα δικαιωθεί…
Λυπάμαι αλλά και μόνο όταν σκέπτομαι την εικόνα ιδίως δύο ανδρών σε στάση σαν αυτή που εσύ θέλεις να νομιμοποιηθεί, αισθάνομαι  εμετική διάθεση.

Η φύση  καθόρισε τον ρόλο όλων των οργάνων του ανθρωπίνου είδους.
Κανένα δικαίωμα και καμία διάκριση κοινωνιολογίας δεν πρόκειται να σε κάμει πρόσωπο σεβαστό.
Θα σου συνιστούσα να διαβάσεις το Αρχαίο Ελληνικό Δίκαιο.
Εκεί θα έβλεπες τις τιμωρίες των ομοφυλοφίλων, στους οποίους απαγορευόταν να λαμβάνουν θέσεις διοικητικές και τους απαγόρευαν την συμμετοχή  στην Αγορά και στην Εκκλησία του Δήμου.
Για τους παιδεραστές ο βίος γινόταν αβίωτος.

Αυτό από μια Χαριτίνη που είδε να διασύρεται το όνομα το οποίο είναι πάρα πολύ σπάνιο και μετράται στα δάχτυλα  της μιας χειρός.

Λυπάμαι γιατί πιστεύεις πως η ελληνική κοινωνία είναι βραδυκίνητη, αλλά σε λίγο κατά την ανώμαλη άποψή σου θα δούμε και οικογένειες με δύο πατεράδες  και με δύο μανάδες .

Λυπάμαι γιατί μια γυναίκα, εκτός αν είναι λεσβία, κάνει  αγώνα να καθιερωθεί η προσβολή της δημιουργίας  με νόμους.
Ντρέπομαι και λυπάμαι για την κατάντια της επιστήμης της κοινωνιολογίας.

Χαριτίνη Καλαμπόκη
Δημοσιογράφος, Ελληνίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου