" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΥΠΕΡ EUROGROUP ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



Όπως έγινε γνωστό εχθές αργά το βράδυ, το Eurogroup αποφάσισε το «κούρεμα» κατά 15,6% των καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ στις κυπριακές τράπεζες. Πρόκειται βεβαίως για καθαρή ληστεία των ρωσικών καταθέσεων, που πρόκειται να προκαλέσει μεγάλη ένταση στις σχέσεις Κύπρου και Ρωσίας!
Την απόφαση έσπευσαν να χαιρετίσουν αμέσως οι σεσημασμένοι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Έγραψε σχετικά το μεγαλοστέλεχος του συνονθυλεύματος, Δ. Παπαδημούλης:
«Να απορριφθεί και να αλλάξει η καταστροφική απόφαση του Γιούρογκρουπ για την Κύπρο. Να μη θιγούν και να εγγυηθούν τις καταθέσεις έως 100.000 ευρώ».
από : ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
 
Σχόλιο από ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ : Φυσικά, πως να έχουν αντίρρηση στην φορολόγηση των ΑΝΩ των 100.000 ευρώ που ανήκουν συντριπτικά σε ΡΩΣΟΥΣ , αφού εξυπηρετούν τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ !!! Φωνάζουν και σκούζουν για να ακούσουν οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ τους πως έχουν μάθει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ που τους δίδαξαν και είναι ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ στην καμπούρα της ...δύστυχης και ΑΦΕΛΟΥΣ χώρας μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου