" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ ΓΙΑΦΚΑ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ – ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;




ANTITROMOKRATIKH23

Μια νέα γιάφκα των τρομοκρατών της αναρχοκομμουνιστικής συνιστώσας-συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», ανακάλυψαν και ερεύνησαν οι αρχές, στην οδό Καρπενησιώτη 60 και Διακονίμου 20, στα Τουρκοβούνια.
Οι αρχές έφτασαν στη γιάφκα μετά την προχθεσινή δημοσίευση των 2 καταζητούμενων ληστοτρομοκρατών της συνιστώσας και την αναγνώρισή από γείτονα του ενός εξ’ αυτών ως ενοίκου του διαμερίσματος.
Το διαμέρισμα είχε νοικιάσει στα μέσα Δεκεμβρίου ο ληστοτρομοκράτης Δημήτρης Πολίτης, πιθανότατα με τα στοιχεία κάποιας από τις δύο πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τη σύλληψή του μετά τη ληστεία στο Βελβεντό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν το τελευταίο σπίτι που διέμεναν οι ληστοτρομοκράτες που συμμετείχαν στις ληστείες του Βελβενού Κοζάνης και Φιλώτα Φλώρινας.
Η απορία μας: τι τις θέλουν τις γιάφκες και καταξοδεύονται κιόλας; Τόσα και τόσα γραφεία έχει ανά την Ελλάδα το κόμμα τους, γιατί δεν τους παραχωρεί μερικά για τις… ανάγκες τους; Τόσες υπηρεσίες προσφέρουν. Ή μήπως τα γραφεία του κόμματος δεν κάνουν στους αβροδίαιτους γόνους της αθηναϊκής ολιγαρχίας, που ακόμα και μέσα στις συνθήκες της… επαναστατικής πάλης δε μπορούν να αποχωριστούν τις ανέσεις τους;
από : ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου