" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ...

ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΥΡΗΝΕΣ"

  Η μητέρα του ενός εκ των αναζητούμενων με ένταλμα-κατά την ΕΛΑΣ-είχε το 2010 επί Πετσάλνικου διοριστεί στη Βουλή σε προσλήψεις που χαρακτηρίστηκαν ρουσφετολογικές.

Διαβάστε από το http://www.diorismos.gr, τι είχε γραφεί για την κυρία Ουρανία Πούλου, μητέρα του αναζητούμενου Χαρίση.
"ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ....ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ('Η ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ)... ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΕΠ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...
δείτε ολόκληρη την δημοσίευση ΕΔΩ
φωτό

ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ

Γιός του συνδικαλιστή Γιώργου Χαρίση και αντιπρόεδρου της ΠΟΕ – ΟΤΑ  είναι ο ένας εκ των δύο καταζητούμενων από την ΕΛ.ΑΣ, ο 23χρονος Χαρίσης Πούλος Φοίβος. Ο νεαρός Φοίβος μαζί με τον 22χρονο Ντάλιο Ανάργυρο φέρονται σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας να εμπλέκονται για την συμμετοχή τους στη ληστεία από κοινού σε βάρος της Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινα καθώς και για συμμετοχή τους στη βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία οι δύο φοιτητές που αναζητούνται ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και φέρεται ότι δραστηριοποιήθηκαν σε αυτόν από το 2008. Οι εν λόγω φοιτητές σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται επίσης ότι σχετίζονται και με τους τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης ενώ εξετάζεται και η τυχόν συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς».

 πηγή
φωτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου