" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !


Πρότυπο ...οικογένειας; χμμμ...Πού πάνε οι κοινωνίες ;;;
 Επειδή οι Ρώσοι ( και φυσικά εννοείται ο Πούτιν, ΚΥΡΙΩΣ) δεν μασάνε και κρατούν όσο και όπου μπορούν ( σε μεγάλο βαθμό μπορούν σχεδόν ΠΑΝΤΟΥ) τις αρχές και τις αξίες της κοινωνίας τους, έχουν φέρει προς ψήφιση Νομοσχέδιο το οποίο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την προπαγάνδα των ομοφυλοφίλων. Και όταν λέμε προπαγάνδα εννοούμε κάθε τι που θα μπορούσε να προοθήσει στην ομοφυλοφυλία, κυρίως τα ανήλικα παιδιά! Όπως λ.χ. ομοφυλόφιλοι παρουσιαστές εκπομπών κυρίως παιδικών, αλλά και εκείνων που έχουν μεγάλη τηλεθέαση και αφορούν περιεχόμενο που έχει να κάνει με τους σταρς, την διασκέδαση, τα τηλεπαιχνίδια και άλλες παρόμοιες εκπομπές. 
Μάλιστα το νομοσχέδιο περιλαμβάνει και απαγόρευση των φιλιών δημόσια. Εναντίον αυτού του νομοσχεδίου έχουν ξεσηκωθεί οι ομοφυλόφιλοι της Ρωσίας οι οποίοι κάνουν και πορείες διαμαρτυρίας μπροστά στην κάτω βουλή, την Δούμα. Με το αποτέλεσμα που παρακολουθήσαμε προ διημέρου το άγριο ξύλο που έπεσε: (βίντεο)



Οι Ρώσοι προσέχουν για να έχουν, αφού μόλις προ δεκαημέρου γίναμε δέκτες  μιας αποκάλυψης με πολλούς αποδέκτες! Πρώτα- πρώτα του τηλεοπτικού δικτύου BBC που μας πλασσάρεται και ως πολύ " σοβαρό" (τώρα θα μου πείτε ποιά σοβαρότητα όταν έβγαλε εκείνο το γελοίο ρεπορτάζ για τον Στρατούλη και τον υποτιθέμενο ξυλοδαρμό του...) μετά κάποιες εκατοντάδες οικογένειες των οποίων τα παιδιά είχαν πέσει θύματα βιασμού ( το 75% ανήλικα) και τέλος ο δράστης που όμως έχει αποδημήσει εις Κύριον ( ή μάλλον εις τον έξω από εδώ με αυτά που είχε διαπράξει) !!! 

Jimmy Savile
 Ποιά όμως η σχέση όλων αυτών μεταξύ τους; Μα το παραπάνω αναφερόμενο αγγλικό δίκτυο τηλεόρασης, αφού ο δράστης  Jimmy Savile ήταν για πολλά χρόνια παρουσιαστής σε εκπομπές ...παιδικές παρακαλώ!!! Άλλωστε οι έρευνες που έγιναν ( τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών - που διήρκεσαν 3 μήνες- δημοσιεύτηκαν στις 13 Ιανουαρίου, προ 12ημέρου δηλ.) απέδειξαν ότι: Οι χώροι της «δράσης» του ήταν κυρίως τηλεοπτικά στούντιο, όπου συνέρρεαν παιδιά για να συμμετάσχουν στις εκπομπές του, νοσοκομεία που επισκεπτόταν, ακόμα και ένα άσυλο για ανίατες ασθένειες!
Μάλιστα αυτός ο " Πολυβραβευμένος" παρουσιαστής του BBC, αλλά και ...φιλάνθρωπος ( τρομάρα του) είχε διαπράξει 34 βιασμούς (!!!) μεταξύ 8-47 ετών !

" 450 άνθρωποι προσήλθαν και έδωσαν πληροφορίες γι' αυτήν την άλλη, άγνωστη πλευρά του Savile, που πέθανε τον Οκτώβρη 2011 στα 84 χρόνια του, χωρίς ποτέ να κατηγορηθεί για οποιοδήποτε παράπτωμα, παρόλο που κατά καιρούς καταγγέλθηκε η «ανάρμοστη» συμπεριφορά του απέναντι κυρίως σε ανήλικα κορίτσια." , λέει η έρευνα και συνεχίζει :
" Στην αστυνομική έρευνα οδήγησε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε πριν από λίγους μήνες και που αποκάλυψε ότι ο δημοφιλής διασκεδαστής ήταν ένας κατά συρροή σεξουαλικός παραβάτης, που χρησιμοποιούσε τη δημόσια εικόνα του και τη θέση του ως μια πανίσχυρη διασημότητα, για να εκμεταλλεύεται και να ελέγχει ευάλωτα παιδιά, κορίτσια και γυναίκες, που ήταν απίθανο να μιλήσουν εναντίον του. Και για να κερδίζει την τυφλή εμπιστοσύνη φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, που του έδιναν αυτό που επιδίωκε - εύκολη προσέγγιση στα θύματά του.
Στην πραγματικότητα, έκτισε την καριέρα του με ακαταμάχητο εργαλείο την αναγνωρισιμότητα και με επίκεντρο την ικανοποίηση του σεξουαλικού του πάθους. Αδιαφορώντας εντελώς για τα σωματικά και ψυχικά τραύματα που προκαλούσε στους ανήλικους θαυμαστές του.
Στην αστυνομική έκθεση περιλαμβάνεται η σεξουαλική επίθεση του Jimmy Savile εναντίον ενός 10χρονου αγοριού αμέσως μετά που του ζήτησε αυτόγραφο, όπως και οι παρενοχλήσεις παιδιών που παρευρέθηκαν σε ηχογραφήσεις μουσικής εκπομπής του. Επίσης, περιγράφεται και η πρότασή του σε κορίτσια με διάφορα προβλήματα που φοιτούσαν σε ειδικό σχολείο, να τους προσφέρει τσιγάρα και βόλτες με το αυτοκίνητό του, σε αντάλλαγμα με σεξ!
 Παρ'  όλες όμως τις κατά καιρούς καταγγελίες, οι εκικήδειοι που ακούστηκαν ήσαν γεμάτοι από επαίνους για την προσωπικότητά του αλλά και για τις ...φιλανθρωπίες του και τις ...δωρεές του !!! Βλέπετε έχαιρε αρίστης προστασίας από το κραταιό τηλεοπτικό δίκτυο !!! 
Τώρα θα μου πείτε γιατί; Ε, μάλλον τα ευκόλως εννοούμενα πρέπει να παραλείπονται αλλά δεν είναι κακό να τα επαναλάβουμε. Έτσι βλέπουμε πως τα άτομα που "προκόβουν" αυτά που " ξεχωρίζουν" εκείνοι που απολαμβάνουν τα ύψιστα αξιώματα, το σύστημα τα θέλει βουτηγμένα στην ανομία, την αμαρτία, τις παράνομες δραστηριότητες γενικά σε ότι βρώμικο μπορεί να γεννήσει το περιθώριο της κοινωνίας. Και όλα αυτά για έναν απλούστατο λόγο: για να μπορεί να ασκεί πάνω τους την ποδηγετική του τακτική, να τους έχει κυριολεκτικά δέσμιους των δικών του επιταγών χωρίς καμιά απολύτως αντίρηση ή διαφωνία ...
Έτσι προωθεί ότι πιό διεστραμένο, ότι πιό σάπιο για να μπορεί να διατηρείται ! Και βεβαίως επειδή το "σύστημα" δεν είναι κάτι ασαφές και αόριστο αλλά κάποια πρόσωπα που το εκφράζουν, στην ουσία αυτά είναι που διατηρούνται στον ...θρόνο τους!  Εξυπακούεται ότι μέσα από τις ακόλαστες τάσεις υφίστανται και τα μέσα που τις καλλιεργούν ( ναρκωτικά - μέσω όλων των πηγών κυκλοφορίας τους (μπαράκια, κλάμπ, πορνεία κ.λ.π.)- μαφία, κυκλώματα εμπορίου όπλων, πορνών, δούλων κλπ.), αλλά και εσχάτως ( ή από πάντα; ) και τα διάφορα ΜΜΕ ! Όσο πιό μεγάλης εμβέλειας τόσο πιό ...βρώμικα!!! 
Να λοιπόν για ποιόν λόγο η Ρωσία ( ο Πούτιν, είπαμε) έχει βγάλει την "σκούπα" και καθαρίζει ουσιαστικά και όχι επιφανειακά! Άλλωστε η Ρωσία ξέρει από πρώτο χέρι τι σημαίνει ...βρωμιά ! Την έζησε καλά στο πετσί της στην αθεΐα του Κομμουνισμού που την εξουσίασε 70 χρόνια !!!

Με πληροφορίες από την εφημερίδα : "η  Σημερινή" 
φωτό1
φωτό2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου