" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ Ο ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΑΠ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
 
Θα συζητηθεί το όνομα του.Πρόκειται για έναν ακόμα έμμισθο και κρατικοδίαιτο "Ιουδαίο" και "Ιησουίτη" του οικονομικού επιτελείου του απάνθρωπου βαρώνου που καταδίκασε πέντε γεννιές Ελλήνων στα χρέη των κυβερνήσεων 1980-2010: Το όνομα αυτού Παναγιώτης Τσακλόγλου.  
Φιλαράκι των καθηγητών Ζανιά, Γιαννίτση, Παγουλάτου και άλλων κηφήνων του δημοσίου που ο λαός τους πληρώνει για να πειραματίζονται στα κεφάλια του.

Παλιά αυλή του αρχιερέα της διαπλοκής Σημίτη και μετέπειτα ειδικός σύμβουλος του Τζέφρι,ο Τσακλόγλου. Και τον πήρε ο Στουρνάρας για να λύσει το πρόβλημα της Ελλάδος και να μας υποδουλώσει. 
Καλά ρε Σαμαρά, δεν ντρέπεσαι; Τόσο πολιτική ατιμία; Τόσο βρωμιά;

Ο Τσακλόγλου, καθηγητής της ΑΣΟΕΕ, πληρώθηκε κατά αξιόπιστες πληροφορίες μας με 25.000 ευρώ για να συντάξει το φορολογικό νομοσχέδιο και να μας διαλύσει στην φορολογία και να μας αλλάξει τον αδόξαστο. Για να βάζουμε 5 δραχμές στο παντελόνι μας και οι ατιμάνδρες της κυβέρνησης να μας παίρνουν τα τρία(και το μακρύτερο).

Επίσης ο κ.καθηγητής(εξ απορρήτων τώρα και του Στουρνάρα και του Σαμαρά)αποτελεί ένα από τα καλά φιλαράκια του Προβόπουλου. Μάλιστα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος του έσκασε από 12.000 ευρώ τα τελευταία 4 χρόνια για να "κάνει μελέτες στο πανεπιστήμιο". Και βέβαια όλα είναι δηλωμένα. Έτσι κύριε Τσακλόγλου;

Επίσης ο κ.καθηγητής μέσα σε ενάμιση χρόνο πρέπει να έχει εισοδήματα πάνω από 300.000 ευρώ. 
Ιδεολόγος πρώην αριστερός κι αυτός. Παλιός Συριζαίος. Με δεξιές τσέπες και δεκάδες θέσεις στο δημόσιο μέχρι να φτάσει στο οικονομικό επιτελείο του Σαμαρά. Μισθό κοντά στα 38.000 από την ΑΣΟΕΕ, καμιά 40.000 από την Alpha, 8.000 από τη Βουλή, κοντά στα 12.000 από την γενική γραμματεία της κυβέρνησης. Για το 2011.

Για την ιστορία ο κ.καθηγητής είναι ο άνθρωπος που εισηγήθηκε στον Τσολάκογλου να θεωρείται ως τεκμήριο διαβίωσης το κάθε παιδί που γεννιέται στην οικογένεια.

Για να γίνει επανεκκίνηση της Εθνικής Οικονομίας...

Και η αλητεία Στουρνάρα έχει τα όρια της. Εαν βέβαια ο κ.καθηγητής έχει κάποια αντίρρηση να μας στείλει email να του στείλουμε την φορολογική του δήλωση στο σπίτι του.
 Σαν δεν ντρέπεστε λιγάκι...

"Κυριακάτικη Δημοκρατία" 13/1/2013

αναδημοσίευση από : 
ΤΑ ΝΕΑ του Λονδίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου