" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Γ.Παπανδρέου: Κυνηγημένος από τους Έλληνες σε όλη τη Γη



Ο πρώην πρωθυπουργός δεν μπορεί πλέον να πάει πουθενά πέρα από το «άσυλο» των αμερικανικών πανεπιστημίων, υπό το φόβο των Ελλήνων που όποτε τον δουν το «στολίζουν», αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει κακήν κακώς.

Με αφορμή τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε από Έλληνες τουρίστες στην Κωνσταντινούπολη ο Α.Παπανδρέου, θυμηθήκαμε ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί πριν από περίπου 6 μήνες σε εστιατόριο της Κηφισιάς. Στην Κωνσταντινούπολη όπου τον έβρισκαν Έλληνες τον αποδοκίμαζαν, ενώ χαρακτηριστικά ένας από αυτούς του φώναξε "Ρε συ!  Εδώ κρύβεσαι; Δεν ντρέπεσαι;"

Ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να δειπνήσει στο γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων που βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από το σπίτι του στο Καστρί. Στη θέα του κ. Παπανδρέου οι θαμώνες του καταστήματος δυσανασχέτησαν, ενώ άρχισε και η μουρμούρα. Απτόητος ο κ. Παπανδρέου κάθισε στο τραπέζι και παρήγγειλε. Οι υπόλοιποι θαμώνες τον κοιτούσαν χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμία αντίδραση.Κάποια στιγμή όμως μία κυρία, μη αντέχοντας στο θέαμα του αμέριμνου πρώην πρωθυπουργού, σηκώθηκε εκνευρισμένη και κατευθύνθηκε προς το μέρος του.

«Κύριε πρόεδρε, θερμή παράκληση ολοκληρώστε γρήγορα το δείπνο σας και αποχωρήστε πριν χαλάσετε και τη δική μας βραδιά», είπε η κυρία με θάρρος στον κ. Παπανδρέου.

Λίγο αργότερα ο πρώην πρωθυπουργός αποχώρησε «μουδιασμένος» από το εστιατόριο. Και όλα αυτά στην Κηφισιά… Που να κατέβει και πιο κάτω.

Να θυμηθούμε επίσης πως έφυγε κακήν κακώς από εστιατόριο της Γερμανίας, όπου επίσης Έλληνες τον καταδίωξαν.

Κυνηγημένος όπως οι αρχαίοι τύρρανοι που έβρισκαν καταφύγιο μόνο στην περσική αυλή...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
αναδημοσίευση από : ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου