" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΙΧΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΓΑΙΤΑΝΗ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!!!




Αποκάλυψη για το... Γαϊτανάκι προκλήσεων.

Η ΣΚΟΠΙΑΝΗ εφημερίδα «Nova Makedonija» στη σελίδα που φιλοξένησε την ανιστόρητη συνέντευξη της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννας Γαΐτάνη έβαλε φωτογραφία -όπως αποκαλύπτει η «Espresso»- με την ελληνική σημαία… ανάποδα, δίπλα στη σημαία της Ε.Ε και τη σκοπιανή. Κίνηση καθόλου τυχαία.

Πάντως με αφορμή την προκλητική συνέντευξη της Γαΐτάνη στις 20 Νοεμβρίου, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ άνοιξαν πόλεμο ανακοινώσεων. «‘Γα εθνικά θέματα απαιτούν υπευθυνότητα», δηλώνει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε ανακοίνωση του «σχετικά με ανιστόρητες τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό»
και συνεχίζει: «Δεδομένης και της συμμετοχής της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ σε διαδήλωση υπέρ του σκοπιανού “αλυτρωτισμού”, αλλά και σειράς ανάλογων δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙZA καλούμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ξεκαθαρίσει επιτέλους τη θέση του. Υιοθετεί αυτές τις ανιστόρητες και επικίνδυνες τοποθετήσεις; Τα εθνικά θέματα απαιτούν υπευθυνότητα».

Για «άσφαιρο αντιπερισπασμό της ΝΔ, που αποσκοπεί στη δημιουργία ψεύτικων εντυπώσεων» και «δεν πείθει κανέναν» μίλησε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πάνος Σκουρλέτης.

«Άλλωστε δεν μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Ο κ. Σαμαράς είναι εκείνο το πολιτικό πρόσωπο που έχει βαριές ευθύνες για την περιπέτεια γύρω από την ονομασία της FYROM » συμπλήρωσε.
Πηγή: Espresso

αναδημοσίευση από : ΣΤΟΧΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου