" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ – ΑΠΡΑΓΟΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Την διαμαρτυρία τους θέλησαν να εκφράσουν οι μικροπωλητές για τα πρόστιμα που επιβάλλει η Δημοτική Αστυνομία στην Θεσσαλονίκη. Οι μικροπωλητές είχαν κάνει στην αρχή αίτημα διαμαρτυρίας, αλλά όταν αυτό απορρίφθηκε, μπούκαραν με την Ελληνική σημαία στην αίθουσα όπου εκείνη τη στιγμή συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο και τα έκαναν άνω κάτω. 
Βέβαια η απάθεια των Δημοτικών Συμβούλων δεν περιγράφεται, τους έδιωξαν χωρίς να τους ακούσουν και από πάνω είπαν και το Δημαρχείο σπίτι τους! Μάλιστα ο Πρόεδρος του Δ. Συμβουλίου Π. Αβραμόπουλος απείλησε κι όλας έναν μικροπωλητή να βγει έξω γιατί αλλιώς θα σηκωθεί επάνω! 
Ακούστε προσεκτικά το όσα κατέγραψαν οι μικροπωλητές στο ερασιτεχνικό τους βίντεο, γιατί τα κανάλια που ήταν εκεί, ούτε που κούνησαν τις κάμερες για να καταγράψουν το περιστατικό!
«Εδώ είναι συμβούλιο δεν είναι για...» λέει ένας από τους υπαλλήλους του Δήμου. Δεν είναι για να σας ζαλίζουν ε; Ο τρόπος που αντιμετώπισαν τους μικροπωλητές το λιγότερο απαράδεκτος μπορεί να θεωρηθεί.
Μάλιστα οι μικροπωλητές ήρθαν σε απευθείας αντιπαράθεση με τους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι τους πέταξαν έξω από την αίθουσα. Κάποιος μάλιστα υπάλληλος είπε «θα σου άρεσε να ερχόμουνα εγώ στο σπίτι σου»; Από πότε το Δημαρχείο που πληρώνει ο κοσμάκης είναι σπίτι σας κύριοι;
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ










από : μακελειό



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου