" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΡΟΥΜΠΑΣ !!! ΔΟΥΡΟΥ : "ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ"


Στο δεκασέλιδο αφιέρωμά του το αμερικανικό περιοδικό GQ προσπαθεί να σκιαγραφήσει την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης αναδεικνύοντας το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής και την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και την απαξίωση του ελληνικού λαού στους πολιτικούς. Με συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής πολιτικής σκηνής των τελευταίων τουλάχιστον μηνών όπως της Ρένας Δούρου, της Λιάνας Κανέλλη, του Ηλία Κασιδιάρη αλλά και δηλώσεις απλών πολιτών, ο Χιθ αποτυπώνει γλαφυρά την ελληνική πραγματικότητα στο τελευταίο τεύχος του GQ.
 «Η Ελλάδα έχει πρόβλημα. Η οικονομία είναι σε ελεύθερη πτώση. Το ποσοστό αυτοκτονιών, που ιστορικά ήταν από τα χαμηλότερα στον κόσμο, τώρα έχει διπλασιαστεί. Οι ταραχές αυξάνονται και σημειώνονται επεισόδια», σχολιάζει ο Αμερικανός δημοσιογράφος για να αναφερθεί αμέσως μετά στην ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής, αλλά και στον «χαρισματικό νεαρό ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα».
Για το σκοπό αυτό μάλιστα συνομιλεί με μία από τις πρωταγωνίστριες του τηλεοπτικού μποξ, την βουλευτή Ρένα Δούρου. «Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας», δηλώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση που δέχεται η πρόεδρος του κόμματος από τα ελληνικά media. Βέβαια αμέσως μετά απολογείται εξηγώντας στον Χιθ ότι τα αγγλικά της είναι στο επίπεδο «καμακιού» και με διάθεση σαρκασμού δίνει το εξής χαρακτηριστικό παράδειγμα: «OK, you, me, beautiful, go bed together»! (Σ.Σ: Εγώ, εσύ όμορφη, πάμε μαζί στο κρεβάτι!)
Αυτό ωστόσο που έδειξε να την ενοχλεί περισσότερο από όλα δεν ήταν η πράξη του Κασιδιάρη αλλά το γεγονός ότι «το γ...μένο σημείο των πέντε δευτερολέπτων για ημέρες συνεχίστηκε να προβάλλεται στην τηλεόραση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο τύπος έριξε το νερό και το βίντεο παίχτηκε ακόμα και στο Τόκιο», δηλώνει εξοργισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου