" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Η χορηγία της “Ελληνικής άνοιξης” ανακοινώθηκε από τον σφαγέα Σόρος υπό τα χειροκροτήματα του πολιτικού ανδρεικέλου.



Βγήκε λοιπόν και επισήμως η είδηση για την χρηματοδότηση της πορτοκαλί επανάστασης ή μάλλον της ‘Ελληνικής άνοιξης” που έπεται. Ο ναζιστής σφαγέας Σόρος που το βρώμικο χρήμα του καταλήγει σε ποταμούς αίματος, εσωτερική κατάρρευση και εκποίηση των εθνών, ανακοίνωσε την “πρωτοβουλία” του. 

Παρουσία – ποιού άλλου;- του πιστού του συνεργάτη, Γεωργίου Παπανδρέου που εκτέλεσε βήμα προς βήμα το σχέδιο των κερδοσκόπων vulture funds.

Οι κόνδορες λοιπόν είναι εδώ.

Το ελπιδοφόρο είναι ότι δεν βρέθηκε ελληνόφωνος κομματικός σχηματισμός για να συνεργαστεί μαζί του, όπως έγινε στις άλλες χώρες “παρέμβασης”. Η παπανδρεϊκή συμμορία πλέον έχει σβηστεί από τον χάρτη.

Κάποιοι κωμικοί της γιαλαντζί αριστεράς που όταν η Κλίντον ανακοίνωνε χρηματοδότηση των “επαναστατών” της Συρίας ανακοίνωναν “αντεξουσιαστικές” συναυλίες αλληλεγγύης στους “επαναστάτες” δεν κατάφεραν να μαζέψουν παρά μερικές εκατοντάδες κόσμου. Το μήνυμα λοιπόν είναι πολύ πιο ελπιδοφόρο από ότι μπορούσαμε να φανταστούμε.

Οι λίγοι ελεεινοί που θα δεχθούν να κάνουν τους διαχειριστές, τους “λοχαγούς” των ταγμάτων του χάους θα απομονωθούν άμεσα. Οπότε ο εχθρός θα είναι πολύ πιο φανερός από όσο θα ήθελε.

Έτσι, ο κύριος Σόρος που κάθε φορά που ο ΓΑΠ έλεγε τις διεθνείς ασυναρτησίες του γινόταν κάτι εκατομμύρια πλουσιότερος “λες και ήξερε ο μπαγάσας”, θα ακολουθήσει την μοίρα των πατέρων του. Του Μέτερνιχ, του Φον Γκρούμπκωφ, του Κεμάλ, του Μουσολίνι και του Αδόλφου.

Το “χάος” στην Ελλάδα ήταν πάντα μήτρα αναγέννησης αγαπητέ George. Θα το διαπιστώσεις κατά το purgatoire σου.

Η είδηση της χρηματοδότησης "οίκων αλληλεγγύης" των λαθρομεταναστών


Πρόταση για την αντιμετώπιση του ζητήματος των …μεταναστών στην Ελλάδα, με την δημιουργία
«οίκων αλληλεγγύης» σε άδεια δημόσια κτίρια, που θα χρηματοδοτηθούν από ιδρύματα όπως το δικό του, παρουσίασε ο Τζορτζ Σόρος, καθώς, όπως είπε, «η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα του ασύλου έχει καταρρεύσει» και η Ελλάδα, στην κατάσταση που βρίσκεται, δεν μπορεί να βοηθήσει.

Ο κ. Σόρος, μιλώντας στην συνάντηση του «Συμβουλίου για το Μέλλον της Ευρώπης», που διοργανώνει το Ινστιτούτο για την Διακυβέρνηση του επιχειρηματία Νικόλα Μπεργκρίεν στο Βερολίνο, -και στην οποία έτερος εκλεκτός προσκεκλημένος, ήταν και ο ΓΑΠ-  έκανε ακόμη λόγο για αλλαγή της Ευρώπης και διαίρεσή της σε εκείνους που δανείζουν και εκείνους που δανείζονται, ενώ επανέλαβε την άποψή του ότι «θα ήταν καλύτερα αν η Γερμανία αποχωρούσε από την ευρωζώνη, σε σύγκριση με την σημερινή κατάσταση, όπου κάνει το ελάχιστο δυνατό».

Πρόσθεσε δε ότι η στάση της Γερμανίας και η επιμονή της στην λιτότητα είναι αντιπαραγωγική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου