" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ

Σαράντα προσαγωγές έγιναν από τις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην συγκέντρωση των μουσουλμάνων στην πλατεία Ομονοίας.
Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για εξακρίβωση στοιχείων,

όπου και εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν προκύπτουν στοιχεία για συμμετοχή τους σε αξιόποινες πράξεις, διαφορετικά θα αφεθούν ελεύθεροι.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αμερικάνικη ταινία που προσβάλει τον Μωάμεθ.

Η συμμετοχή δεν ήταν μεγάλη, περίπου 1000 άνθρωποι είχαν κατέβει στην πορεία.

Η αστυνομία τους γνωστοποίησε πως δεν επιτρέπεται να κάνουν πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία και τότε εκείνοι κινήθηκαν προς το Σύνταγμα.
Ωστόσο κάποιοι από αυτούς επιχείρησαν να σπάσουν τον ασφυκτικό κλοιό ΜΑΤ και λοιπών αστυνομικών στο Σύνταγμα πετώντας μερικά μπουκάλια με νερό εναντίον τους. Αμέσως υπήρξε περιορισμένη χρήση χημικών και οι διαμαρτυρόμενοι μουσουλμάνοι απομακρύνθηκαν.

Στη Γ' Σεπτεμβρίου υπήρξε νέα ένταση με τους μουσουλμάνους να προσπαθούν να απομακρύνουν μία κλούβα των ΜΑΤ χωρίς φυσικά αποτέλεσμα.

Πάλι υπήρξε περιορισμένη χρήση χημικών, ενώ και στην περιοχή της Ομόνοιας δημιουργήθηκε αργότερα μικρή ένταση.

Μετά και την τελευταία ένταση ακολούθησε προσευχή στην πλατεία Ομονοίας και τότε κάποιοι από όσους είχαν παραμείνει επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες αυτή τη φορά έκαναν γενικευμένη χρήση χημικών.

Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι εκτός από τους πιο ένθερμους υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι με φωνές και χειρονομίες προσπαθούν να συγκρατήσουν τους άλλους.

Στις περίπου έξι και μισή ομάδα μουσουλμάνων προκάλεσε φθορές στην περιοχή γύρω από την Ομόνοια, κυρίως στην Αγίου Κωνσταντίνου σε καταστήματα, περίπτερα και μηχανάκια, με αποτέλεσμα να υπάρξει παρέμβαση της ομάδας Δ.


 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ από CDemo83


Από : ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΑΜΥΝΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου