" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Δραγασάκης ίδρυσε εταιρεία που χρωστάει 6 εκ.ευρώ



O οικονομικός εγκέφαλος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης, ίδρυσε μια εταιρεία παροχής συμβουλών σε επιχειρήσεις (ΓΙΟΥΡΟΝΤΙΒΕΛΟΠ Α.Ε.) η οποία σήμερα χρωστά 6 εκατ. ευρώ στην Εφορία!
(η αδειά της ανακλήθηκε το 1995)
Την αποκάλυψη κάνουν τα ... "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" και..
αναμένεται να προκληθεί νέος σάλος στην Κουμουνδούρου, η οποία μετά το "αφιέρωμα" στον Αλέξη Τσίπρα, έκαναν λόγο για υπόκοσμο και προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Ο Δραγασάκης συνέταξε  το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ - ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

Από την άλλη ο κ. Δραγασάκης με σημερινή του ανακοίνωση απαντά: «Η αγωνιώδης προσπάθεια των γνωστών-άγνωστων κέντρων να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με στόχο αυτή τη φορά το πρόσωπό μου. Η «μακρά», «επίπονη» και «πολυπρόσωπη» έρευνά τους είχε πενιχρά αποτελέσματα. Από την αναφερόμενη στο δημοσίευμα εταιρεία έχω αποχωρήσει, όπως προκύπτει από τα σχετικά ΦΕΚ, από τον Οκτώβριο του 1993 και έκτοτε ουδεμία σχέση έχω. Οι επαγγελματίες λασπολόγοι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

(η λίστα οφειλετών όπως δημοσιεύθηκε από το Υπ.Οικονομικών εδώ)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου