" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Πόσο θα ξεπέσει ο Jeffrey...Τώρα έβαλε και "ενοικιαστήριο" στις ομιλίες του...


Ο "στοχαστής" και το "παπάκι"
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όπου νάναι ο Jeffrey εκλέγεται ξανά Πρόεδρος της ΣοσιαΛΗΣΤΙΚΟΥΣ Διεθνούς..

Ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται πως έστειλε το βιογραφικό του σε διεθνές πρακτορείο ενοικίασης πολιτικών και σημαινόντων προσώπων για ομιλίες, με... προφανή στόχο να αυξήσει το εισόδημα του.
Ο Γιώργος Παπανδρεόυ βρίσκεται λοιπόν, ανάμεσα στους "ενοικιαζόμενους" ομιλητές του πρακτορείου "The Harry Walker Agency".
Το εν λόγω site είναι....
πρακτορείο δημοσίων σχέσεων, που προτείνει ομιλητές σε όσους θέλουν να διοργανώσουν ένα event - συζήτηση ή να μιλήσουν σε κάποιο σεμινάριο - ημερίδα. 
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα:
"Ο κ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Καθώς έχει συμπεριληφθεί από το περιοδικό Foreign Policy στη λίστα με τους "100 κορυφαίους διανοητές" για το 2010 και "κάνοντας το καλύτερο κατά τη διάρκεια της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας", μιλά για την παρούσα κατάσταση της ευρωζώνης και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, λίγοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τον κ. Παπανδρέου, που μπορούν να ρίξουν μια διορατική ματιά στην οικονομική κρίση, χωρίς να ξεχνούν το πού πηγαίνουμε".
Το παραπάνω "διαφημιστικό σποτ" συνοδεύεται από τα "δυνατά σημεία" του Γ. Παπανδρέου, τα οποία όπως αναφέρει είναι "δημόσιες ομιλίες, πολιτικές εκστρατείες ή ομιλίες κινήτρων".
Να σημειωθεί πως η κράτηση γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με τους "ατζέντηδες" του site, ενώ δεν αναφέρεται τιμή. Οι ομιλίες εκφωνούνται στην αγγλική γλώσσα, ενώ ανάμεσα στους υποψήφιους είναι ο Κλίντον, ο Σβαρτσενέγκερ, ο Μπέκαμ, ο Μπόνο και πολλοί άλλοι.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Κλίντον εισέπραξε 9 εκατομμύρια δολάρια για 59 εμφανίσεις μέσα σε ένα χρόνο ως μέλος του γραφείου.
πηγή 
Αναδημοσίευση από : ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου