" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Οι διακοπές του Πούτιν στην Ελλάδα και η επίσκεψή του στην Αρχαία Ολυμπία

Στο Κατάκολο κάνοντας κολύμπι, ο Ρώσος Πρόεδρος

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ:

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 1ο

    Μια απίστευτη κτηνωδία συγκλονίζει το παγκύπριο. 16χρονη υπέστη βιασμό από τον αλλοδαπό πατριό της, με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν η μητέρα του θύματος, και η μικρή αδελφή της.


    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 2ο

    Ο βιασμός επιβεβαιώθηκε από ιατροδικαστική εξέταση - Ο αλλοδαπός είχε κλέψει την ταυτότητα του θύματος και με αυτή έκλεισε το δωμάτιο του ξενοδοχείου...


    Δεν χωράει ανθρώπινος νους την φρικτή εμπειρία που πέρασε μια γυναίκα με νοητική στέρηση στα χέρια ενός αλλοδαπού, που την χρησιμοποίησε για να χορτάσει τις σεξουαλικές ορμές του στα Iωάννινα! Μάλιστα, ο αδίστακτος αλλοδαπός χρησιμοποίησε την αστυνομική ταυτότητα της άτυχης γυναίκας για να κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο της πόλης!

    Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το θύμα, κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του Ινδού που ασέλγησε σε βάρος της και να καταφύγει στην Αστυνομία. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της έγινε ιατροδικαστική εξέταση η οποία επιβεβαίωσε την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη και η έκθεση διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια.

    Σαν να μην έφταναν όσα είχε κάνει στην άρρωστη γυναίκα, ο αλλοδαπός προκάλεσε προβλήματα με την συμπεριφορά του και στο ξενοδοχείο όπου συνέχισε να διαμένει, αναγκάζοντας τον ξενοδόχο να καλέσει την Αστυνομία!

    Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο Ινδός συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι, εκτός των άλλων, βρισκόταν παράνομα στην χώρα. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για όλα και, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή, διέταξε την προφυλάκισή του.

    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΟΤΙ:


    Η Χρυσή Αυγή και το ΕΛΑΜ είναι ρατσιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν θέλετε βοήθεια για να βρείτε τα κοινά μεταξύ των δύο πιό πάνω δέστε και αυτή την είδηση :


    Προσήχθη σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ασφάλεια Αττικής, νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος εξετάζεται ως ύποπτος για την ειδεχθή κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή