" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Σε επίπεδα τρόμου η εγκληματικότητα στη χώρα μας...!!



.σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στο ρεπορτάζ ξεχνούν βέβαια να μας πουν ότι το 70% των εγκλημάτων έχουν θύτες....ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ
 
Εκτός ελέγχου βρίσκεται η εγκληματικότητα στη χώρα μας καθώς για ακόμα μια φορά τα στοιχεία σοκάρουν. Μόνο στην Αττική, η Αστυνομία κατέγραψε τον προηγούμενο μήνα 1.079 διαρρήξεις δηλαδή περίπου 35 την ημέρα.


Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, το πρώτο εξάμηνο του 2012 σημειώθηκαν 414 ένοπλες εισβολές σε σπίτια, ενώ την αντίστοιχη περίοδο το 2011 έγιναν 265.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Τύπος της Κυριακής, το ανησυχητικό δεν είναι μόνο η ποσοτική αύξηση του εγκλήματος αλλά και η ποιοτική, ιδιαίτερα η σκληρότητα του. Οι ληστές, απειλούν τις περισσότερες φορές τα θύματα τους με καλάσνικοφ και δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν για να πετύχουν τους στόχους τους. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ελληνικής Αστυνομίας, τα παράνομα πυροβόλα όπλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι περίπου 100.000.

Τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από τα χερσαία σύνορα με την Αλβανία και τη Βουλγαρία αλλά και μέσω θαλάσσης από την Κρήτη, η οποία, σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό αξιωματούχου στο υπουργείο Δημοσίας Τάξης, είναι η «μάνα» της διακίνησης των όπλων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αναδημοσίευση από :  ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου