" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ > ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ > Αστυνομικοί έσωσαν σκύλο που μετανάστες προόριζαν για φαγητό


Την τελευταία στιγμή γλύτωσαν οι αστυνομικές δυνάμεις ένα σκυλάκι το οποίο φαίνεται πως παράνομοι μετανάστες το προόριζαν για να το φάνε.

  Όπως δημοσιεύει το protothema.gr, μία κυρία που εργάζεται στο Κέντρο τηλεφώνησε στη φιλοζωική οργάνωση «Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία Ζώων-ΑΘΗΝΑ», για να ενημερώσει πως σε παράπηγμα μεταναστών, γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και οι αλλοδαποί μαζεύουν αδέσποτα προκειμένου να τα μαγειρέψουν.
Αστυνομικοί της ομάδας ΖΗΤΑ μαζί με έναν εθελοντή της φιλοζωικής οργάνωσης, έκαναν έφοδο στο κτήριο που υπέδειξε η καταγγέλουσα και έσωσαν τον σκύλο, ενώ ειπώθηκε πως η εικόνα που αντίκρισαν ήταν αποκρουστική.

Το σκυλί βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ψάχνει υιοθεσία για να μη βγει πάλι στους δρόμους.

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου