" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Αιχμηρή απάντηση της Χρυσής Αυγής στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν.Δένδια!!!


Μήνυμα προς τη Χρυσή Αυγή έστειλε ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδια κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής. Ανάμεσα στα άλλα ο υπουργός είπε:


 “θελω να ξεκαθαρίσω προς κάθε κατεύθυνση οτι η υποκατάσταση των Σωμάτων Ασφαλείας δεν προβλέπεται ούτε από το δικαιϊκό ούτε από το αξιακό μας Δίκαιο.

Γνωρίζετε ότι δεχόμαστε την ύψιστη πρόκληση της αμφισβήτησης από τη μια ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος και την απόπειρα υποκατάστασης από την αντίπερα ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος.


Οι γυναίκες και οι άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας της Ελληνικής Δημοκρατίας θα σταθούν συνταγματικοί φρουροί όχι μόνο της ασφάλειας στην καθημερινότητα του πολίτη αλλά και της ουσίας του πολιτεύματος”

 Άμεση ήταν η απάντηση της Χρυσής Αυγής η οποία σε ανακοίνωσή της σημεώνει : 

«Η Χρυσή Αυγή εύχεται κάθε επιτυχία στον νέο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Απαιτείται πρωτίστως υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αρετές που δε συνάδουν με τις σημερινές δηλώσεις του κ. Υπουργού. Το κόμμα μας δεν αποτελεί ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος, ούτε επιχειρεί να υποκαταστήσει την Αστυνομία. Ακραία είναι η Νέα Δημοκρατία, που ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό για τη σημερινή εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η χώρα.
Τα ανεξέλεγκτα κύματα λαθρομετανάστευσης, η παράδοση του κέντρου της πόλης σε αναρχικές συμμορίες (βλέπε Δεκέμβριος 2008 και όχι μόνο), η ραγδαία άνοδος της εγκληματικότητας, είναι φαινόμενα που προήλθαν από την απαράδεκτη και ανεύθυνη τακτική του κόμματος του κ. Δένδια.»


Από : eglimatikotita.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου