" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Πάνος Καμμένος: "Οι ευρωπαίοι εταίροι να μην λειτουργούν ως εκπρόσωποι των τραπεζών"


«Οι ευρωπαίοι εταίροι θα πρέπει να αντιληφθούν άμεσα ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν ως εκπρόσωποι των τραπεζών», διεμύνησε αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
 
 Ο κ. Καμμένος ενόψει και της άτυπης Συνόσου Κορυφής της ΕΕ την Τετάρτη επανέλαβε ότι το Μνημόνιο «οδηγεί το λαό σε αδιέξοδο και η καταγγελία του πρέπει να γίνει άμεσα».
«Υπάρχει μια πίεση στη χώρα μας και η απάντηση θα πρέπει να είναι η εθνική ομοψυχία. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να είναι δυνατή η χώρα στο εξωτερικό» είπε ο κ. Καμμένος.

Χαρακτήρισε θετικά τα πρώτα νέα απο την επικείμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, ενώ ανέφερε ότι υπήρξαν «προκλητικές δηλώσεις απο τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Νταβούτογλου» και παρέπεμψε στα όσα είπε ο Τούρκος υπΕξ για τη στήριξη της χώρας του προς την ΠΓΔΜ, καθώς και για το ότι αισθάνεται «Μακεδόνας». 


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου