" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ξεκουμπίστηκε το ΔΝΤ από την Ελλάδα - Αν εκλεγούν ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, επιστρέφει...


Eπιτέλους ξεκουμπίζεται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) έστω και για μέχρι τις εκλογές και μετά ανάλογα με το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί αν θα επιστρέψει ή θα πάσει "στα τσακίδια" μια και καλή: Πριν λίγο ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις επαφές του με την Ελλάδα ως τις βουλευτικές εκλογές και ότι δεν θα συνεργαστεί με την υπηρεσιακή κυβέρνηση της Ελλάδας, η οποία έχει διοριστεί για να διεκπεραιώσει τις τρέχουσες υποθέσεις.

"Αναμένουμε με ενδιαφέρον να έχουμε επαφές με την (μελλοντική) κυβέρνηση, μόλις αυτή σχηματιστεί", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Ντέιβιντ Χόουλεϊ. 

Στην ερώτηση δημοσιογράφου που του υπενθύμισε ότι σήμερα ανέλαβε καθήκοντα μια κυβέρνηση στην Αθήνα, ο εκπρόσωπος απάντησε ότι το ΔΝΤ υπολογίζει να έχει συνομιλίες με την κυβέρνηση που θα σχηματιστεί "μετά τις εκλογές" της 17ης Ιουνίου.
"Το ουσιαστικό είναι ότι η αποστολή μας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί μετά τις εκλογές. Δεν έχω συγκεκριμένη ημερομηνία", πρόσθεσε ο Χόουλεϊ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου