" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τι δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής που δέχτηκε επίθεση


Του επιτέθηκαν άγνωστοι φορώντας κράνη και τον χτύπησαν Oμάδα περίπου 20 ατόμων, φορώντας κράνη, εισέβαλλε απόψε σε τηλεοπτικό σταθμό και επιτέθηκε στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ο βουλευτής είχε ολοκληρώσει την συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, άγνωστα άτομα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον κτυπούν.  
Επίσης τα άγνωστα άτομα κτύπησαν
τον δημοσιογράφο και πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων Απόστολο Βουλδή, ο οποίος είναι συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού και μετείχε στην συζήτηση με τον βουλευτή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. 
Ο Απόστολος Βουλδής δέχτηκε την επίθεση, την στιγμή που προσπάθησε να πείσει τους αγνώστους, να μην κτυπήσουν τον βουλευτή
Όταν η Αστυνομία έφθασε στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού, που βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Αγίου Ανδρέου, οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί.  

Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος λίγο μετά την επίθεση, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο dete.gr


 Αναδημοσίευση από : ΑΝΤΙ-ΝΕΑ-ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου