" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Πρώτο Κόμμα ο Πάνος Καμμένος και καταλληλότερος-ικανότερος για Πρωθυπουργός !


Πρώτο Κόμμα οι "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" του Πάνου Καμμένου, στην πρόθεση ψήφου, από την τρίτη κατά σειρά Ανοικτή Ψηφοφορία κατά την προεκλογική περίοδο που διεξήχθη από την zougla.gr.



Αλλά και ως ο καταλληλότερος-ικανότερος για Πρωθυπουργός της χώρας, προτιμάται ο Πάνος Καμμένος,  όσο αφορά τα πρόσωπα αφού την πρωτιά στην δημοσκόπηση κατέχει με 24% ο ...κανένας.



 Ταυτότητα Έρευνας
Η μέτρηση των τάσεων της κοινής γνώμης τα αποτελέσματα της οποίας παρουσιάζει η zougla.gr διεξήχθη την 25η Απριλίου έως την 27η του ιδίου μηνός. Στην έρευνα αυτή ψήφισαν 1089 χρήστες του διαδικτύου άνω των 18 ετών, οι οποίοι εθελοντικά συμμετέχουν στην Βάση Δεδομένων της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας και συμπεριλαμβάνονται σε ένα δείγμα 8.000 ατόμων. Την μέτρηση επεξεργάστηκε και στάθμισε η επιστημονική ομάδα η οποία συνεργάζεται με τη zougla.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου