" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ... ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ...


ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ;;; ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ; ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ;;; 

Αντιγράφουμε από το onalert.gr

Όπως σας γράψαμε από χθες φαίνεται ότι μαζί με τα “οικονομικά πακέτα” έχει αρχίσει η διαδικασία για να κλείσουν και “πακέτα” θεμάτων που έχουμε συνηθίσει να τα λέμε εθνικά.


Η σημερινή μέρα και οι επαφές που έγιναν στο ΥΕΘΑ, επιβεβαιώνουν ότι αυτές οι εκτιμήσεις,μόνο υπερβολικές δεν είναι.

Την ώρα που ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος,τα έλεγε στο γραφείο του με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ ,ο Α/ΓΕΑ Αντώνης Τσαντηράκης συζητούσε με τον τον Διοικητή του Νατοϊκού Αεροπορικού Στρατηγείου Σμύρνης, Αντιπτέραρχο, Ralph Jodice “με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος”.Τα μόνα θέματα κοινού ενδιαφέροντος δεν μπορούν παρά να έχουν σχέση με το Αιγαίο,όπου η Τουρκία προσπαθεί με διάφορα τρυκ και μέσω του Αμερικανού διοικητή να “βάλει πόδι”.

Σ΄ όλα αυτά προστίθεται και η υπόθεση των Σκοπίων στην οποία επίσης παρατηρειται κινητικότητα,με τον Παπαδήμο να δέχεται συνάντηση με τον Γκρουέφσκι.

Κάτι τρέχει λοιπόν κι ελπίζουμε να έχουμε καταλάβει τουλάχιστον προς τα που πάει το πράγμα. Το βέβαιο είναι ότι μ΄ αυτά τα θέματα “παιχνίδια” και “παζάρια” δεν μπορούν να γίνουν.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου