" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Κάτω Αχαΐα: Αγανακτισμένοι «επιτέθηκαν» σε πολιτικούς

Φραστική επίθεση εναντίον πολιτικών πραγματοποίησαν αργά σήμερα το απόγευμα «αγανακτισμένοι» πολίτες στην Κάτω Αχαΐα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 
Στον χώρο της εκδήλωσης είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί συμπολίτες, κυρίως νεαροί, για τους οποίους «κόκκινο πανί» αποτέλεσαν κυρίως οι βουλευτές που παραβρέθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σύνθημα που επικράτησε, προς τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Αλέκο Χρυσανθακόπουλο, και όχι μόνο, ήταν «καταπατητές του συντάγματος».
Ο κ. Χρυσανθακόπουλος, μιλώντας στο thebest, υποστήριξε ότι οι «αγανακτισμένοι» δεν έδειξαν να έχουν κάτι προσωπικό με τον ίδιο αλλά η αποδοκιμασία είχε ως αποδέκτες όλους τους παραβρισκόμενους πολιτικούς.
Μάλιστα ο βουλευτής του ΛΑΟΣ πήρε τον λόγο και από μικροφώνου δήλωσε ότι θα αποχωρήσει οικιοθελώς από την εκδήλωση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. «Εγώ τους κάλεσα δε, να έχουμε ανοικτό δημόσιο διάλογο στην πλατεία της Κάτω Αχαΐας», προσθέτει ο κ. Χρυσανθακόπουλος.


πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου