" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ: ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ - ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΠΟ ΤΗ GOLDMAN SACHS!

Δημοσιεύουμε ένα ενδιαφέρον σχόλιο αναγνώστη σχετικά με κάποιες μελοντικές εξελίξεις που φαντάζουν απίθανες σε κάποιους, όμως ίσως να βρίσκονται πολύ κοντά:

O πάτρωνας του Παπαδήμ(ι)ου "Lloyd Blankfein" της Goldman Sachs αποφάσισε την αναβολή (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΗΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΔΟΣΗΣ) γιατί το Ελληνικό PSI έχει πλήρως αποτύχει. Από ότι γνωρίζω είναι πολύ πιθανό έως τον ερχόμενο Ιανουάριο η Ιταλία να καταρρεύσει με αποτέλεσμα systemic event στην οικονομία της ΕΕ και κατά συνέπεια στην παγκόσμια. Αυτό θα έχει σαν συνέπεια γενικευμένο bank run και κλείσιμο πολλών τραπεζών.

Οι μεγάλες Ελληνικές τράπεζες θα κρατικοποιηθούν δηλ. θα υπαχθούν στον απ'ευθείας έλεγχο της Goldman (που για αυτό έχει φροντίσει από τώρα να πιάσει τα κυβερνητικά πόστα) αλλά δεν θα φύγουμε από το ευρώ, αντίθετα θα ακολουθήσουν και άλλα ακόμα χειρότερα μετρα. 

Πιθανότατα αυτό το γεγονός θα συμπέσει με έναν πόλεμο Ισραήλ - Ιραν/Συρίας ώστε κάτω από την επερχόμενη λαίλαπα ο κόσμος να ενδώσει στα νέα μέτρα και παράλληλα η Εβραϊκή τραπεζική μαφία να εξασφαλίσει τον ολοκληρωτικό έλεγχο στην ΕΕ.
ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Το πρώτο σκέλος (το ελληνικό PSI και η αποτυχία του) έχει ήδη επιβεβαιωθεί, άσχετα αν τα παπαγαλάκια το κρύβουν. Διαβάστε σχετικά εδώ.

Πολεμικές προετοιμασίες μεταξύ Ιράν και Ισραήλ είναι σε εξέλιξη.

Πολλοί υποστηρίζουν πως η κατάρρευση της Ιταλίας είναι πιο σίγουρη από της Ελλάδας!

Η Goldman Sachs εξελίσσεται από "οίκος" σε εν δυνάμει κυβερνητικός παίκτης στην Ευρώπη, όπως έγραψε πρόσφατα η Le Monde.

Όπως και νά'χει, επαγρυπνούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου