" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Ο διάλογος τελείωσε – Το ΧΑΡΑΤΣΙ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ


Στα γραφεία του κέντρου ελέγχου εντολών διακοπών της ΔΕΗ μετέβη η Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε., Αλέκα Παπαρήγα, όπου σε ομιλία της κάλεσε τους πολίτες να αγωνιστούν προκειμένου να καταργηθεί το «χαράτσι».

«Ο νόμος για το χαράτσι είναι άδικος» είπε μεταξύ άλλων ενώ πρόσθεσε ότι «δεν πλήττει τους εργαζόμενους της ΔΕΗ αλλά όλον τον κόσμο».


Ζητάει για άλλη μία φορά την κατάργηση του νόμου και πρόσθεσε ότι η πλειοψηφία του λαού, που μπορεί να μην έχει να το πληρώσει ή με το φόβο ότι θα τους κόψουν το ρεύμα, αναγκάζεται να το πληρώσει.

«Οι διάλογοι τελείωσαν δεν μπορεί το χαράτσι να περπατήσει . Οι δικαστικοί που καλούνται να εφαρμόσουν το νόμο, δεν βλέπουν ότι είναι παράνομος;», διερωτήθη.

Tέλος, αναφερόμενη στην προθεσμία που έλαβαν οι συνδικαλιστές έως τις 20:00 προκειμένου να αποχωρήσουν, είπε ότι «πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες, να μαζευτούμε όλοι μαζί για να αντέξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου