" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Λουκέτο στα ελληνικά σχολεία στην Αλβανία ελέω του επαίσχυντου μνημονίου!

Η ελληνική κυβέρνηση εγκαταλείπει στην τύχη τους τα ελληνικά σχολεία στην Αλβανία, τα οποία είναι έτοιμα να βάλουν λουκέτο, με αποτέλεσμα Έλληνες μαθητές, πολλοί από τους οποίους έχουν γυρίσει μαζί με τους γονείς τους από την Ελλάδα στην Αλβανία, λόγω της κρίσης, να γράφονται στα αλβανικά σχολεία! 

Άλλο ένα χτύπημα στον Ελληνισμό ελέω του επαίσχυντου μνημονίου που μας επέβαλε η κυβέρνηση και που εξακολουθεί να υπερασπίζεται ανερυθρίαστα.

Τη δυσάρεστη πραγματικότητα περιγράφει η ιστοσελίδα Himara News:

«Σε πλήρη απαξία οδηγείται το ελληνικό σχολείο στη Χιμάρα, αφού εδώ και ένα μήνα, που ξεκίνησε η σχολική χρονιά, δεν έχει στελεχωθεί με τον απαιτούμενο αριθμό εκπαιδευτικών. Ο διευθυντής του σχολείου ισχυρίζεται πως οι εκπαιδευτικοί είναι απλήρωτοι και παροτρύνει τους γονείς να κάνουν κατάληψη, ώστε να πιέσουν για λύση από την ελληνική πολιτεία. Οι γονείς από την πλευρά τους διαμαρτύρονται για το χαμηλό επίπεδο διδασκαλίας και σκέφτονται ή να αποσύρουν τα παιδιά από το σχολείo (σ.σ.: κάποιοι το έχουν κάνει ήδη) ή να κάνουν έρανο, ώστε να βρεθούν χρήματα για να πληρωθούν οι εκπαιδευτικοί».

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου