" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Μπακογιάννη Ντόρα : " Θα πάω σπίτι μου,αν δεν εκλεγώ βουλευτής"

Την απόφασή της να αποχωρήσει από την πολιτική στην περίπτωση που δεν εκλεγεί στη Βουλή στις επόμενες εκλογές, διατύπωσε η Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΣΚΑΙ.

«Δεν πάει κανείς γυρεύοντας να λέει μονίμως είμαι εδώ πέρα. Δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι άνθρωποι. Αν πράγματι πιστεύει κανείς ότι δεν χρειάζεσαι σε στέλνει σπίτι σου. Αυτή είναι η αρχή της Δημοκρατίας», είπε συγκεκριμένα επισημαίνοντας πως «τη νομιμοποίηση την έχει μόνο από το λαό».

Και εγώ που νόμιζα ότι αυτή η ζωή είναι άδικη! Να που ΟΝΤΩΣ δίνονται ευκαιρίες να αποδοθεί δικαιοσύνη,εκεί όπου χρειάζεται! Επιτέλους ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ Έλληνα ψηφοφόρε να πράξεις όπως αρμόζει σε εκείνους που ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ μας κάθονται στον σβέρκο χρόνια τώρα... Εμπρός ΜΑΥΡΙΣΤΕ την κ. Ντόρα για να γίνει έστω και στα στερνά της νοικοκυρούλα!!!  Carpe Diem !!!  

Ελπίζοντας ΠΑΝΤΑ να κρατήσει την ...υπόσχεσή της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου