" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Αγανάκτηση και διαμαρτυρία σ' όλη την Ελλάδα κατά Βουλευτών !!!

Τρίκαλα :  
Οι Αγανακτισμένοι των Τρικάλων εισέβαλαν σε τηλεοπτικό στούντιο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης της βουλευτού Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, Σούλα Μερεντίτη, αναγκάζοντας τις αρμόδιες αστυνομικές δυνάμεις να τη φυγαδεύσουν.
Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες διέκοψαν τη συνέντευξη της βουλευτού τη Δευτέρα (04/07), χαρακτηρίζοντας ως “ψέματα” τα λεγόμενά της.
Επιπλέον, φώναξαν και άλλα συνθήματα όπως “ψωμί, παιδεία, ελευθερία, η χούντα δεν σταμάτησε το `73”, “Αλήτες ρουφιάνοι πολιτικοί”, και “κλέφτες κλέφτες.”
Στο τέλος, η βουλευτής αναγκάστηκε να αποχωρήσει, ύστερα από μισή ώρα από την στιγμή της εισβολής συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ ακόμα και όταν έφευγε οι Αγανακτισμένοι την αποδοκίμασαν έντονα.
Κατήγγειλαν ότι η κ. Μερεντίτη εκλέχτηκε εξαιτίας των “ρουσφετιών” που έκανε.
Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της ομάδος των Αγανακτισμένων, που πραγματοποίησαν την εισβολή, Δημήτρης Σαριγγαλάς διάβασε κείμενο με τις θέσεις τους. 
Αίγιο :  
Υποδοχή με... συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του μνημονίου επεφύλαξαν χθες στον υφυπουργό Γ. Κουτσούκο εργαζόμενοι της Ελληνικής Βιομηχανίας Οπλων του Αιγίου. Στην ίδια εκδήλωση προπηλακίστηκε η βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Κυριακοπούλου.
Ξάνθη :  
Επεισόδιο σε βάρος του Σωκράτη Ξενίδη σημειώθηκε χθες βράδυ έξω από το Επιμελητήριο της Ξάνθης.

Αθήνα, γραφεία ΠΑΣΟΚ Ιπποκράτους : 
Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκε διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία είναι επιφορτισμένη με τη φύλαξη των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους. Οι δράστες, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, βγήκαν μέσα από το πάρκο της οδού Ναυαρίνου και πέταξαν αρκετές βόμβες μολότοφ με στόχο τους αστυνομικούς των ΜΑΤ, οι οποίοι την ώρα εκείνη βρίσκονταν στη διασταύρωση των οδών Μαυρομιχάλη και Ναυαρίνου. Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένο όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου