" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Για το καλό της Πατρίδος μας έβαλε την ταφόπλακα η κ. Έλσα !!!

Έψαχνε να βρει την αφορμή για να φύγει από την Ν.Δ. και να τρέξει στην αγκαλιά της φιλενάδας της Ντόρας η κ. Παπαδημητρίου! Και ήταν η χειρότερη που βρήκε, με το να ψηφίσει ΝΑΙ στο μνημόνιο2 ή αλλιώς στην ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
Και τώρα γραμμή στην αγκαλιά της Ντόρας,της φιλενάδας σου...
Εγώ κάλλιστα θα μπορούσα να της κολλήσω την ετικέτα της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ γιατί όταν γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα ότι τα μέτρα που εμπεριέχονται στο νούμερο2 μνημόνιο είναι ΑΔΙΚΑ και πλήττουν ΑΜΕΣΑ χαμηλούχους,μικροσυνταξιούχους (αυτές τις 2 κατηγορίες το σωστότερο είναι να πούμε ότι τις καταδικάζουν σε οικονομική αφάνεια !!!),αλλά ακόμη προετοιμάζει το έδαφος για εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις,όχι απλά εξ' αιτίας των συγχωνεύσεων δημοσίων οργανισμών,αλλά και από το αναπόφευκτο κλείσιμο μικροβιοτεχνιών, καταστημάτων εμπορικών και άλλων αλλά και ίσως το ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ετοιμάζεται διάπλατα μέσω αυτού το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ  Κρατικών Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και όχι μόνον, άρα κατ' επέκταση το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ίδιας μας της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ,το μέρος της ευθύνης που πήρε είναι εξ' ίσου το ίδιο με αυτό του ΠΑΣΟΚ που λέει πως κυβερνά !!!
Έτσι για όλα αυτά η κ. Παπαδημητρίου που κοροϊδεύει τον κόσμο και πρωτίστως τους ανθρώπους εκείνους που την στήριξαν και την ψήφισαν είναι ΥΠΟΛΟΓΗ απέναντί τους όταν επικαλείται λόγους όπως: " Ψηφίζω ΝΑΙ για το καλό της Πατρίδος" !!!!!
Για τον θάνατό της, αν λέγατε, κ. Έλσα θα είσαστε περισσότερο Έντιμη !!!
Για το συμφέρον μου το πολιτικό,επίσης πιό έντιμη θα φαινόσαστε,αν υποστηρίζατε κάτι τέτοιο.
Αλλά για το καλό της χώρας μας; ! Ε, αφήστε τις κορώνες για τίποτα ιθαγενείς κάποιας μπανανίας !!!
Έ Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!!!!!
Κάπου στην ομιλία της αναφέρθηκε στον κ. Βαρθολομαίο και την επιβράβευση των λόγων της από εκείνον! Μα δεν ξέρετε ΠΟΣΟ συγκινήθηκα !!! Τι να σας πω !!!Άμα ο Βαρθολομαίος επιβραβεύει τον λόγο και την σκέψη της κυρίας Έλσας,τότε είναι που αρχίζω να φοβάμαι ΑΚΟΜΗ περισσότερο για το ποιοί αποτελούν τους "ε θ ν ο σ ω τ ή ρ ε ς " μας !!!
Είμαι πολύ περίεργη να δω πως θα αντιδράση η Αργολίδα στην πρώτη επίσκεψη της κ. Παπαδημητρίου! 
 Εκτός και μείνει αμπαρωμένη στο διαμέρισμά της μέχρι να ηρεμήσουν τα "πνεύματα" ...
Μα θα ηρεμήσουν ; ; ;  !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου