" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Μα κάποιος δεν μπορεί να τον μαζέψει; Έλεος !!!

Απορία μεγάλη, μα πολύ μεγάλη με διακατέχει! Όσο και να προσπαθώ να ψυχογραφήσω τον πρωθυπουργό της χώρας,παρ' όλα αυτά με το να διατηρεί στην Κυβέρνηση και μάλιστα στην θέση του αντιπροέδρου τον ανεκδιήγητο Πάγκαλο, ειλικρινά κάθε προσπάθεια αποβαίνει μάταιη !!! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά !!! 
Το νέο χτύπημα "βλακείας" ήρθε λίγο πριν τις 12.00 χθές το βράδυ,όταν ανεβαίνοντας στο βήμα ο χοντρός και περίεργα προκλητικός Πάγκαλος ( μήπως προσέξατε τι σχηματίζεται κάτω από το σακάκι του; Σαν αλεξίσφαιρο γιλέκο μου έκανε ή κάνω λάθος; Μπα δεν νομίζω να κάνω αφού είπαμε "ο φόβος φυλά τα έρημα" ...) και είπε :  
«Το 1981 η κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν η πρώτη δημοκρατική κυβέρνηση από συστάσεως ελληνικού κράτους, χωρίς υποθήκες, στρατοκρατική παρέμβαση, ξένο παράγοντα και Παλάτι».
Άς δούμε λοιπόν τι εννοούσε :
Εννοούσε πως η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή που προέκειψε από τις εκλογές του 1974 με ποσοστό 54,37% ποσοστό συντριπτικό από κάθε άποψη, δεν ήταν παρά μια κυβέρνηση με υποθήκες,στρατωκρατικές παρεμβάσεις,με ξένους παράγοντες και παλάτι εμπλεκομένους σ' αυτήν!!! Αυτό συνάγεται από τα λεγόμενά του!!! Αυτό καταλαβαίνει ένας νέος που δεν έχει ζήσει τις ημέρες και τα χρόινια εκείνα ή μήπως κάνω λάθος;
Όχι δεν κάνω λάθος,όμως ο χοντροπάγκαλος κάνει ΦΟΒΕΡΟ ΛΑΘΟΣ που νομίζει (προφανώς το λίπος έχει καταλάβει μέρος του εγκεφάλου,οπότε ...) πως ζούμε μερικές δεκάδες χρόνια πίσω,όπου ο κόσμος ήταν αδαής,απαίδευτος, ανενημέρωτος και "έτρωγε" την κάθε είδους μπαταρόλα που του πέταγαν οι πολιτικάντηδες! Γιατί δεν θα ξεφύγει ποτέ από την κατηγορία αυτή,του πολιτικάντη, και μάλιστα του αισχήστου είδους γιατί είναι και βρωμόστομος,θρασύς και με αρρωστημένη αντίληψη της πραγματικότητας!
Δεν θα του δώσει κανείς όμως συγχωροχάρτι,ΚΑΝΕΙΣ γιατί απλούστατα έχουμε περάσει σε άλλη χιλιετία,και ανα αυτός δεν το έχει κατανοήσει θα φροντίσουμε να του το δώσουμε να το καταλάβει,ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ,εμείς! Οι πολίτες που συνεχίζει να χλευάζει και να κοροϊδεύει! Αυτοί χάριν των οποίων συνεχίζει να τρώει ότι βρεθεί μπροστά του!
Λοιπόν κ. Παπανδρέου,ΜΑΖΕΨΤΕ τον και μην του δίνεται και ομπρέλα προστασίας σ' όποια ΜΠΟΥΡΔΑ κατεβαίνει στην χοντροκεφάλα του (με τις κάθετες ρυτίδες!!!) και την ξεστομίζει αναιδώς!!!
Η απορία πάντως παραμένει: Πώς τον διατηρεί στην κυβέρνηση; Λέτε ο χοντροβαρέλας,το κινούμενο κρεοπωλείο,να έχει "γερό χαρτί" στην τσέπη που δεν αφήνει περιθώρια στον πρόεδρο του κόμματός του να κάνει άλλο τι από το να τον έχει στην κορυφή της εξουσίας; Λέτε;  Έ, αλλιώς δεν εξηγείται !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου