" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Μια παλιά "συνταγή"...

 
Η μεγάλη αντίθεση!!!  Την μια ημέρα είσαι ο " γίγαντας" του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, και την επομένη ο τελευταίος κατάδικος των χειρότερων φυλακών του κόσμου!!!

Και αναρωτιέται κανείς, " Ποιός έχει αυτή την δύναμη να κάνει κάτι τέτοιο;" 
  Να λοιπόν μια ερώτηση που δεν επιδέχεται και ...πολλές απαντήσεις, εδώ που τα λέμε...
Ποιός έχει αυτή την δύναμη; Μα ποιός άλλος από το Παγκόσμιο Διευθυντήριο, που καθορίζει τα πράγματα στον πλανήτη!!! 
Και η περίπτωση του πρώην άρχοντα του ΔΝΤ, αποτελεί σαφώς το παράδειγμα για το τι μέλλει γενέσθαι στην συνέχεια, που ακούει στο "Νέα Τάξη Πραγμάτων " !!!  
Γιατί θα σκεφθεί κανείς, αν ένας τόσο ισχυρός άνδρας όπως ο Στρός Κάν, είχε αυτήν την εξευτελιστική μεταχείρηση και ολοκληρωτική κατάρρευση, σκέψου τι περιμένει κάποιον πολύ λιγώτερο ισχυρό... !!! 
Φυσικά η συνταγή δεν είναι καινούργια, μάλλον παλιά και καλά δοκιμασμένη, όμως χρησιμοποιώντας την σήμερα τόσο χονδροειδώς σημαίνει σαφώς κάτι. Και αυτό δεν είναι άλλο από τον εκφοβισμό και την απειλή πρός κάθε έναν που κατέχει μια θέση η οποία βεβαίως όπου δίδεται δεν γίνεται τυχαία!!!  
Σχεδόν όλοι ( αφήνω έτσι για ...ελπίδα ένα μικρό ποσοστό εκτός) είναι δέσμιοι στα χέρια του Παγκοσμίου Διευθυντηρίου, με τις όποιες "αδυναμίες "τους, για τις οποίες πριν λάβουν οποιαδήποτε θέση,τους δένουν με "ντοκουμέντα" ! 
Αποτέλεσμα αυτού, η τυφλή υπακοή στις επιταγές των Παγκόσμιων αφανών Ηγετών !!!


  Από: Λία Βλάχου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου